Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film Briljantin uskoro gledamo kao seriju
Filmski klasik “Briljantin” bio je za devojke u pubertetu tokom kasnih sedamdesetih godina 20. veka ono što su mladićima bili “Ratovi zvezda”.
23. avgust 2021.

Film "Briljantin" uskoro gledamo kao seriju

 

Ostvarenje, čije glavne zvezde su Džon Travolta i Olivija Njutn Džon, bio je najprofitabilniji mjuzikl u to vreme. Album sa pesmama iz filma bio je 1978. drugi najprodavaniji u Americi, a samo singl You’re the One That I Want prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta.

 
Sada, posle više od četiri decenije, novi striming servis Paramount Plus naručio je seriju Grease: Rise of the Pink Ladies, koja je prednastavak čuvenog mjuzikla.
 
Nova serija, od deset epizoda, odvija se četiri godine pre originalnog filma.
 
Kako produkcija najavljuje, radnja prati dame u ružičastom prije nego što je rokenrol zavladao i pre nego što su članovi “T-ptica” bili glavni u školi, kada su četiri odbačene devojke, kojima je bilo dosta svega, odlučile da se zabave po svojim pravilima i pokrenule moralnu paniku, koja će zauvek promeniti školu Rajdel Haj.
 
Družinu “Ružičastih ptica” (Pink Birds) čine Beti Rico, buntovnica i devojka Denijevog najboljeg druga Kenikija (Džef Konavej), lepotica i Sendina najbliža prijateljica Frenči, otkačena ljubiteljka hrane, naročito slatkiša, Džen, i atraktivna Marti Maraskino, čija pojava redovno privlači pažnju starijih muškaraca.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala