Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 18. maj - 24. maj
Na Viasat kanalima, imate veliki izbor serija, filmova i vaših omiljenih emisija.
8. maj 2020.

VIASAT preporucuje: 18. maj - 24. maj

 

PONEDELJAK 18.05

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU – DETEKTIV MURDOK - S8 EP11 @ 20.15h

Sadržaj sezone: Sa novom sezonom, Murdok i njegove kolege, suočavaju se sa posledicama brutalnog prebijanja inspektora Brekenrejda, od strane nasilne braće O'Ši. Ta oblast je i dalje opasna, budući da bande i dalje haraju u borbi za moći i ubijaju i ucenjuju lokalne trgovce.

Epizoda 11: Murdok i Krebtri odlaze u severni Ontario, kako bi istražili ubistvo jednog geodeta.

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – VAVILON BERLIN - S2 EP1 @ 22.30h

Sadržaj sezone: Berlin dvadesetih godina je metropola za one sa talentom i ambicijom, za one koji grizu. Ali ispod sjajne površine, siromašni sloj pokušava da sebi obezbedi bolji život.

Episode 1: Ret biva pozvan na mesto zločina - u borovoj šumi je otkriveno nekoliko leševa. Ret Šarloti nudi posao daktilografkinje, ali Šarlotina mlađa sestra, Toni, donosi joj loše vesti.

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE BITKA ZA KRIT - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj sezone: Ovo je povest o bitci iz II. sv. rata i četvorogodišnjoj okupaciji grčkog ostrva Krita, koja je usledila posle toga. Posetićemo Krit kako bismo saznali nešto više o ovoj jedinstvenoj i krvavoj bitci.

Epizoda 1:  U maju '41. godine, 14 000 nemačkih padobranaca, iz hiljadu letelica, spustilo se na ostrvo, u sklopu jedinstvene vojne operacije. Invazija sa neba, ovih razmera, više nikada neće biti ponovljena.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG IZOLOVANE BRVNARE S2 EP1 @ 22.30h

Sadržaj sezone: U drugoj sezoni pratimo Čarlija Normana i njegovu ekipu kako putuju sve dublje u brda u potrazi za davno izgubljenim brvnarama i ambarima koje treba da spasu. U njihovim veštim rukama, staro postaje novo, a brvnare bivaju pažljivo restaurirane. Za Čarlija Normana i njegovu ekipu, njihov rad predstavlja restauraciju američkog sna.

Episode 1: Čarli Norman vodi poreklo od masona. Praveći antički vinski podrum, Normanovi pronalaze stare iskopine i počinju da istražuju i sopstveno poreklo.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG ZEMLJA LAVOVA: NOĆ I DAN - S1 EP1 @ 17.10h

Sadržaj sezone: Lavovi su najdruštvenije mačke na svetu. Drame koje se dešavaju unutar njihovih porodica mogu da pariraju sapunicama na TV-u. Ova serija šest meseci danonoćno prati dva čopora koja žive u Zambiji.

Epizoda 1: Avanturistički duh mladunčeta Pipa dovodi ga u nepriliku, budući da je odlutao od svog čopora. Izgubljeno i usamljeno mladunče lava je lak plen za leoparde i hijene koje vrebaju u okolini.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - PREMIJERA – ČOVEK POD VATROM @ 21.00h

Sadržaj: Bivši agent CIA Džon Krisi odustaje od svega, ali mu prijatelj Rejburn pronalazi posao, da radi kao telohranitelj devojčice Pite Ramos. Pitu kidnapuju, a Krisi se sveti svima koji su odgovorni za to.



UTORAK 19/0
5

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU DETEKTIV MURDOK - S8 EP12 @ 20.15h

Sadržaj sezone: Sa novom sezonom, Murdok i njegove kolege, suočavaju se sa posledicama brutalnog prebijanja inspektora Brekenrejda, od strane nasilne braće O'Ši. Ta oblast je i dalje opasna, budući da bande i dalje haraju u borbi za moći i ubijaju i ucenjuju lokalne trgovce.

Epizoda 12: Murdok otkriva da je moda opasna, nakon što manekenka biva ubijena u toku protesta na reviji korseta.

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE BITKA ZA KRIT - S1 EP2 @ 21.00h

Sadržaj sezone: Ovo je povest o bitci iz II. sv. rata i četvorogodišnjoj okupaciji grčkog ostrva Krita, koja je usledila posle toga. Posetićemo Krit kako bismo saznali nešto više o ovoj jedinstvenoj i krvavoj bitci.

Epizoda 2: Hiljade savezničkih vojnika krenulo je na marš preko Krita, da se susretne sa Kraljevskom mornaricom, i tada je prešlo 400 milja preko Mediterana. 

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – ŽIVI MRTVACI POMPEJE @ 22.00h

Sadržaj sezone:  Mnoge skulpture od žrtava Pompeje, nastale 1863. godine, trpele su tokom godina ozbiljna oštećenja. Profesor Đankarlo Napoli predvodi tim koji restaurira ove osetljive ostatke.

Epizoda 2: Mnoge skulpture od žrtava Pompeje, nastale 1863. godine, trpele su tokom godina ozbiljna oštećenja. Profesor Đankarlo Napoli predvodi tim koji restaurira ove osetljive ostatke.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – LOVCI NA BODLJIKAVO ZLATO - S1 EP1 & EP2 @ 21.45h & 22.30h

Sadržaj sezone: Serija prati šest ronilaca, koji se bore protiv niskih temperatura, napada ajkula i opasnosti slobodnog ronjenja, kako bi isporučili nešto što se u gastronomiji smatra dijamantima - morske ježeve.

Epizoda 1: Skiper Dvejn vodi ekipu u vode Fjordlenda, na južnoj obali Novog Zelanda. Ronioci imaju težak zadatak da sakupe mnogo otpada.

Epizoda 2: Novajlija Storm ima samo 16 godina, ali uprkos tome, želi da da svoj doprinos ekipi. Takođe, Dvejn mora da donese tešku odluku.

VIASAT NATURE NOVO – PREMIJERA SEZONE – ŽIVOTINJSKI SUSRETI - S1 EP1 @ 20.00h 

Sadržaj sezone:  Amaterski i profesionalni snimatelji stalno nastoje da snime prirodu u svom izvornom izdanju Ali i ona ume da iznenadi, a sve to biva zabeleženo na kameri. Pridružite nam se u epskoj avanturi otkrivanja, opasnosti i trijumfa. Neverovatne scene prikazaće neobično životinjsko ponašanje, a imaćemo priliku da čujemo i svedoćanstva očevidaca koji su imali sreću da se zadese na pravom mestu u pravo vreme. Svaki snimak analiziraće nam po jedan stručnjak za divlji svet i otkriće nam tajne živote životinja koje su snimljene.

Epizoda 1:  U svetu životinja nema mnogo prostora za greške. Turisti Rija Silijers i njen muž podelili su svoju jutarnju kafu sa jednim leopardom.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - PREMIJERA – PURPURNA KIŠA @ 21.00h

Sadržaj: Mladi muzičar, izmučen lošom situacijom kod kuće prinuđen je na kompromise kako bi unapredio svoju karijeru.

 

SREDA 20.05

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU – DETEKTIV MURDOK - S8 EP13 @ 20.15h

Sadržaj sezone:: Sa novom sezonom, Murdok i njegove kolege, suočavaju se sa posledicama brutalnog prebijanja inspektora Brekenrejda, od strane nasilne braće O'Ši. Ta oblast je i dalje opasna, budući da bande i dalje haraju u borbi za moći i ubijaju i ucenjuju lokalne trgovce.

Epizoda 13: Dr Ogden preti grupa duboko poremećenih i nasilnik štićenika azila, uključujući Evu Pirs, gospođu Lind i Rouz Maksvel.

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE BITKA ZA KRIT - S1 EP3 @ 21.00H

Sadržaj sezone:  Ovo je povest o bitci iz II. sv. rata i četvorogodišnjoj okupaciji grčkog ostrva Krita, koja je usledila posle toga. Posetićemo Krit kako bismo saznali nešto više o ovoj jedinstvenoj i krvavoj bitci.

Epizoda 3: Krit je bio jedno od poslednjih mesta koje su nacisti osvojili. Sahranjivanje 4 000 Nemaca na ostrvu trajalo je preko 30 godina. A određena pitanja povlače se i do današnjeg dana.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA SEZONE U TOKU – POMOĆ NA PUTU - S2 EP13 & EP14 @ 21.00h & 21.45h

Sadržaj sezone: Serija pruža redak uvid u svet kamiona i teških vozila. Kamere će snimati celokupne procese spašavanja - od primanja poziva u pomoć do uspešnog obavljanja zadatka. Tu su i policija, agencije, korisnici - svi dahću za vratom našim junacima i spasiocima. Spasioci Krauč i spasioci Lantern moraju da uspešno ispunjavaju zadatke, a to moraju da rade i brzo. Na prvi pogled njihove veštine su možda skrivene, ali ovi momci vredno rade da britanski kamioni voze bezbedno, na otvorenim putevima.

Epizoda 13: Stiv Najt probija se kroz saobraćajnu gužvu na prometnom ruralnom putu u Eseksu, a sve u nastojanju da se probije do kamiona od sedam tona koji je u problemu.

Episode 14:  Meri mora da ukloni napušten kamion koji je, ispostavilo se, korišćen kao mobilna kuća. Kada uđe unutra, ona otkriva razne tajne.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA SEZONE U TOKU – SPASIOCI AVIONA - S1 EP6 @ 22.35h


Sadržaj sezone
:  Susrećemo se sa raznim likovima, na otpadima za avione, koji sprovode letelice od njihovog poslednjeg leta do mesta na kome bivaju potpuno ogoljeni, spremni za finalno uništenje.

Epizoda 6:  Tim odočekuje Boing 737-700, koji sleće iz Amsterdama. Letelica mora da bude odgurana u hangar iz vremena II sv. rata, koji nije napravljen da prima moderne avione.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG NAJDŽEL MARVEN: DIVLJA SREDNJA AMERIKA S02 EP1 @ 19.05h

Sadržaj sezone:  Pridružite se avanturisti Najdželu Marvinu koji putuje uskim putem između Severne i Južne Amerike, upoznajući se pritom sa divljim životom i toplim ljudskim pričama.

Epizoda 1:  Sa preko 100  vrsti žaba, 700 vrsta ptica i preko 200 sisara i reptila, Honduras je jedna od zemalja Srednje Amerike sa najviše biljnih i životinjskih vrsta.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – SESTRINSTVO PUTUJUĆIH PANTALONA @ 21.00h


Sadržaj
: Četvoro prijatelja se zavetuje da ostane u vezi i kada ih život bude odveo u suprotnim pravcima.

 

ČETVRTAK 21.05

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU – PROJEKAT PLAVA KNJIGA - S2 EP10 @ 21.00h

Sadržaj sezone: Oslanjajući se na kraj Hladnog rata i atomske ere u stvaranju, ova uzbudljiva serija zasnovana je na stinitom projektu po imenu "Plava knjiga", a koji se svodi na američko istraživanje svemirskih letelica. Dr Dž. Alen Hinek je brilijantan astrofizičar i regrutovan je za tajni program, uz kapetana Majkla Kvina. U želji doktora Hineka da otkrije istinu iza serije misterioznih događaja, uskoro će saznati da se nalazi u sred opsežne i opasne zavere, koja će njega i njemu bliske da dovede u opasnost.

Epizoda 10: Kada neidentifikovali leteći i podvodni objekti počnu da ugrožavaju veliku pomorsku vežbu na granici sa ruskim vodama, na Hineku i Kvinu je da spreče III sv. rat.

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU – GARDUNINA RUKA - S2 EP6 @ 21.45h

Sadržaj sezone: Pet godina nakon epidemije Crne smrti, Sevilja je konačno uspela da se oporavi. Grad je nastavio da drži monopol nad trgovinom sa Amerikom. Prosperitet raste, kao i populacija grada, koja dostiže rekordne vrednosti.

Epizoda 6:  La Garduna napada manastir u kome se kriju prostitutke, a Huana, Pontekorvova supruga, upozorava svog muža da će ga napustiti ukoliko ne preda Konrada La Garduni.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – IZGUBLJENI GRAD GLADIJATORA @ 22.10h

Sadržaj:  Škola za gladijatore u mestu Karnuntumu, rimskom gradu na obalama Dunava, robove, zatvorenike i dobrovoljce pretvarala je u vešte i brutalne zabavljače. Jedan od njih bio je i Atikus.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – AUSTRALIJSKI LOVCI NA JASTOGE - S02 EP4 @ 21.00h


Sadržaj sezone: U ovoj sezoni ponovo ćemo pratiti pravu dramu kroz koju prolaze lovci na jastoge, tokom tasmanijske zime, u potrazi za ovim veoma traženim morskim specijalitetom. Južni okean je najopasnija vodena površina Australije, ali to je poslednja šansa za lovce da inkasiraju neki novac. Ekipe rade danonoćno, boreći se protiv surovih vremenskih uslova i nemirnih voda, sa krajnjim ciljem da ulove stotine kilograma jastoga.

 Epizoda 4:  Tim Hrabri izazivač kreće put Pedra Blanke, mestu poznatom po svojim ogromnim talasima. Međutim, mali broj lovaca na jastoge odlazi tamo, jer je rizik jednostavno suviše veliki.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG NAJDIVLJI OPSTANAK- S2 EP5 @ 19.55h

Sadržaj: Ova serija o ponašanju životinja istražuje neverovatne živote i fenomene iz divljine. Serija je informativna, kreativna i dramatična, a kroz nju otkrivamo bogat i raznovrstan svet životinjskog ponašanja. Od najmanjih paukova do divova iz okeana. Od sofisticiranih tehničkih instrumenata do noćnih adaptacija, sve smo pokrili. Otkrivamo najneverovatnije načine na koje životinje pronalaze hranu, izbegavaju smrt, pronalaze partnera i svete se.

Epizoda 5:  Upoznajte životinje koje žive u ekstremnim životnim uslovima i koje su stvorile jedinstvena sredstva i tehnike, kako bi se nosile sa najoštrijim izazovima svog opstanka.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE AMERIČKI SANJAR @ 21.00h


Sadržaj:
Vozač koji zarađuje dodatni novac tako što vozi sitnog dilera droge po gradu, nalazi se u ozbiljnim finansijskim problemima, pa odlučuje da kidnapuje dilerovo dete.

 

PETAK 22.05

EPIC DRAMA: PREMIJERA SEZONE U TOKU – DETEKTIV MURDOK - S8 EP15 @ 20.15h

Sadržaj sezone: Sa novom sezonom, Murdok i njegove kolege, suočavaju se sa posledicama brutalnog prebijanja inspektora Brekenrejda, od strane nasilne braće O'Ši. Ta oblast je i dalje opasna, budući da bande i dalje haraju u borbi za moći i ubijaju i ucenjuju lokalne trgovce.

Episode 15:  Murdok se priseća svoje prošlosti kada ga ubistvo u crkvi ponovo spaja sa jezuitskim sveštenikom koji mu je bio mentor dok je bio dečak.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG RIMSKI NEVIDLJIVI GRAD @ 22.10h

 

Sadržaj: Uvidom u ono što se krije duboko ispod ulica Rima, dr Majkl Skot predvodi tim stručnjaka u otkrivanju celokupne priče o ovom gradu i neverovatnim ljudima koji su ga stvorili.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – GARAŽA POSLEDNJA STANICA S1 EP4 & EP5 @ 21.00h & 21.25h

Sadržaj sezone: CRB je porodična automehaničarska radionica, koja se nalazi u udaljenom gradiću od 553 stanovnika. Ova spretna ekipa koristi svoje veštine da popravi i napravi sve što vam padne na pamet.

Epizoda 4: Jedina grtalica za sneg u gradu se pokvarila, zbog čega je na snežnom putu nastao kolaps. Masivnu mašinu moraju da podignu na sanke, da je negde sklone i da je poprave pre mraka.

Epizoda 5:
 Zajednice na severu počinju da oskudevaju u gorivu i jedna od sugrađanki mora da ga doveze svojim snežnim vozilom. Problem je u tome što njeno vozilo nema snagu da povuče ni polovinu tog tereta.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – SUPER VETERINAR: NOEL FICPATRIK – S6 EP5 @ 20.45h

Sadržaj serije: Pratite neurohirurga Noela Ficpatrika i tim od 200 veterinara i fizioterapeuta, koji pružaju nadu (najčešće kada je ona već izgubljena) životinjama koje su važni članovi porodica kojima pripadaju.

Epizoda 5: Bul terijeru je potreban 3D implant. Sijamska mačka ima višestruke povrede nakon što ju je udario kamion. Još jednom ljubimcu potreban je novi kuk.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE SAMO GA DOVEDI @ 21.00h


Sadržaj:
Stažista u diskografskoj kući unajmljen je kako bi pratio razularenu britansku rok zvezdu, Aldusa Snoua, na koncertu u Grčkom pozorištu u Los Anđelesu.

 

SUBOTA  23.05

EPIC DRAMA: JOŠ JEDNA ŠANSA DA SE POGLEDA - PODMORNICA - S2 EP1 @ 22.40h

Sadržaj sezone: 1942. godina, La Rošel. Podmornica U-612 kreće na svoje prvo putovanje, sa svojom posadom i kapetanom Klausom Hofmanom. Na obali, život Simon Štraser kreće drugim putem jer se upušta u opasnu vezu.

Epizoda 1:  Komandantu Johanesu von Rajnhartsu, dodeljena je nova misija. Margo i Simon pomažu Goldblatovima da pobegnu iz La Rošela. U Njujorku, Hofman žudi za time da stigne kući i da skine ljagu sa svog imena.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG EGIPATSKE MISTERIJE - S1 EP9 @ 22.00h

Saržaj sezone:  Drevni Egipat je jedna od najvećih svetskih civilizacija, sa istorijom dugom 3 000 godina, ali i danas, on je zemlja misterije. Otkako su prvi put skinuli prašinu sa sfingi, arheolozi i istoričari su postepeno otkrivali njegove tajne, već dva veka unazad. Međutim, stručnjaci veruju da najvažnija otkrića ovog drevnog sveta još uvek leže neotkrivena ispod pustinjskog peska ove zemlje. Uz pomoć novih tehnologija, bavimo se nekim od najmisterioznijih egipatskih enigmi i otkrivamo skrivene istine koje menjaju istoriju koju poznajemo. "Egipatske misterije" je emisija koja se bavi ovim tajnama, kombinujući stručne naučne analize sa svedočanstvima arheologa iz prve ruke.

Epizoda 9:  Otkrivamo sve tajne zdravlja i bogatstva u drevnom Egiptu. Saznajte kako se kraljiva Hatšepsut slučajno ubila, a upoznajte se i sa najstarijim zabeleženim slučajem raka dojke.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA SEZONE U TOKU – RIBOLOVAC AVANTURISTA - S2 EP10 @ 20.15h

 Sadržaj:  Sledimo avanture harizmatičnog, mladog, znatiželjnog i dinamičnog ribara, Sirila Šakea. Posećujemo četiri kraja naše planete, kako bismo se upoznali sa različitim vrstama egzotičnih riba, kultura, da bismo videli prelepe predele i upoznali različite ljude, koji će nam otvoriti svoja vrata i podeliti sa nama svoje priče.

Epizoda 10:  U Puerto Riku, Siril se najveći deo vremena bavi olujom koja se približava. Nakon što se vreme sredi, on kreće u lov na šarana, soma i druge vrste ribe.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA SEZONE U TOKU – REČNA ČUDOVIŠTA - S5 EP4 @ 21.00h

Sadržaj:  Svaka epizoda ove serije prati Džeremija Vejda koji lovi opasne ribe na različitim lokacijama, kao što su Bolivija, Ukrajina, Kolumbija i Island. Na svakom od ovih putovanja naučiće nešto novo.

Epizoda 4: Džeremi kreće na veliku misiju kako bi otkrio pravo stvorenje koje se krije iza najpoznatijeg rečnog čudovišta - iza čudovišta iz Loh Nesa. Da li će uspeti da odgonetne najveću legendu?

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – MUTANTSKO VREME - S1 EP10 @ 21.50h

Sadržaj sezone:  Ova serija upoznaje gledaoce sa novim vremenskim fenomenima, koji menjaju svet oko nas brže nego što mi to možemo da pratimo, i to sve usled klimatskih promena. Saznajte nešto više o pojavama kao što su: suve munje, snežna grmljavina, polarni vorteks, ledeni talasi i atmosferske reke. Upoznaćemo vas bliže sa pomenutim mutacijama, od njihovog stvaranja i povoja, do kataklizmičnih posledica. Oslanjaćemo se na video snimke, svedočanstva iz prve ruke ljudi koji su ih doživeli, na stručne naučne analize i neverovatne slike.

Epizoda 5: Kako se zemlja zagreva, tako se sve češće javljaju vrtače i klizišta, a efekat staklene bašte povezan je sa zemljotresima i cunamijima.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – MIRIS ŽENE @ 21:00

Sadržaj: Frenk Slejd, vojno lice u penziji koji je uz to i slep, zapošljava studenta da se brine o njemu tokom vikenda. Film prati ovaj čudan par koji kroz niz avantura uči životne lekcije.


NEDELJA 24.05

EPIC DRAMA: NOVO – PREMIJERA SEZONE - PODMORNICA - S2 EP2 @ 21.00h

Sadržaj sezone: 1942. godina, La Rošel. Podmornica U-612 kreće na svoje prvo putovanje, sa svojom posadom i kapetanom Klausom Hofmanom. Na obali, život Simon Štraser kreće drugim putem jer se upušta u opasnu vezu.

Epizoda 2:  Ehrenbergovo otkriće ima loše posledice za Vrengel i za posadu podmornice U-612. U Njujorku, sumnjivi advokat Berger, koji je obećao da pomogne Hofmanu, dobija priliku da dokaže svoju vrednost fireru.

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE – UZDIZANJE POMPEJE S1 EP1 & EP2 @ 21.00h & 22.00h

Sadržaj sezone: 2018. godine, u Pompeji, započete su misija spašavanja i arheološka kampanja. Vodeći eksperti zajedno su radili ka tome da saznaju nove informacije o katastrofi koja je pogodila ovaj grad.

Epizoda 1:  Rušenje gladijatorskih baraka, 2010. godine, skrenulo je pažnju na loše stanje u kome se nalazi Pompeja. Evropska komisija i italijanska vlada odvojili su 105 miliona evra da spasu ovaj grad.

Epizoda 2: Prošlo je osam meseci od početka projekta iskopavanja i već je otkrivena jedna mala ulica ispod slojeva vulkanske lave.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG AUSTRALIJSKI LOVCI NA ZLATO S2 FROM 18.45h

Sadržaj sezone: Australijski lovci na zlato vraćaju se sa novom sezonom. Sanjare opsednute zlatom čeka još teža sezona, prepuna velikih rizika i još većih nagrada.

Epizoda 1:  Nakon što im je teških pet meseci skoro dokrajčili posao, Prljavi psi se suočavaju sa sezonom prekretnicom, a ogromni komad materijala može da bude njihova karta za ulazak u svet bogatih.

Epizoda 2:  Nakon što su u prošloj sezoni promašili zlatnu metu, Kris i Greg Klark odlučuju da idu na sve ili ništa, ali posao visokog rizika može da ih uvuče u velike nevolje jer primaju loše vesti.

Epizoda 3:  Henri i Keli dolaze na jezero Kovan, opremljeni novom tehnologijom, ali njihovi planovi da zarade bogatstvo nailaze na velike prepreke.

Epizoda 4:  Nakon što pronalaze redak oblik zlata, Prljavi psi su rešeni da ga unovče, ali dok njihove nade rastu, nevolje stavljaju njihove sezonske planove na iskušenje.

Epizoda 5: Zlatna sezona je skoro na polivini, a Rik Fišers se udružuje sa iskusnim Bigijem u pohodu na misterioznu lokaciju van Lavertona. Oni slede dojavu, a Rikov sezonski uspeh je u Bigijevim rukama.

VIASAT NATURE: PREMIJERA SEZONE U TOKU OGROMNA AFRIKA - S1 EP4 @ 14.00h

Sadržaj serije: Ovo je avantura nabijena akcijom koja se odvija u afričkoj neukrotivoj divljini. Saznajte nešto novo o prirodi ovog kontinenta.

Epizoda 4: Za Limpopo reku se smatra da daje život Africi. Na njenim obalama žive mnoga zanimljiva bića. Mašatu pripoveda zanimljivu povest o prošlosti.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – LEK PROTIV ZDRAVLJA @ 21.00h


Sadržaj:
 Ambiciozni mladi direktor poslat je da izvuče svog rukovodioca iz misterioznog velnes centra u švajcarskim Alpima, ali ubrzo počinje da sumnja da spa tretmani nisu onakvi kakvim se čine.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala