Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova serija „Vasar tastine“, od 12. aprila na RTS 1
Nova adaptacija klasika Vilijama M. Tekerija, „Vašar taštine“ (Vanity Fair), stiže na RTS 1, u nedelju 12. aprila, oko 23h.
7. april 2020.

Nova serija „Vasar tastine“, od 12. aprila na RTS 1

 Smeštena u vreme Napoleonovih ratova, sedmodelna serija prati Beki Šarp dok pokušava da se izvuče iz siromaštva i postigne uspeh u engleskom društvu. Njena priča o „pokvarenosti, kriminalu, radosti, vođenju ljubavi, ostavljanju, smejanju, varanju, svađanju i plesanju“ vodi je čak do dvora kralja Džordža IV, preko bitke za Vaterlo, dok slama srca i ostaje kratkih rukava kuda god da krene.

Olivija Kuk predvodi jaku glumačku ekipu u ulozi Beki Šarp, a pored nje ćemo gledati muzičara i glumca Džonija Flina kao Vilijama Dobina, Martina Klunsa koji tumači ser Pita Krolija, Franses de la Tur kao Matildu Kroli, Suren Džouns kao gospođicu Pinkerton i Majkla Palina koji tumači Tekerija lično. Tu su i Tom Bejtman kao Rodon Kroli, Klaudija Džesi kao Amelija Sedli, poznati pozorišni glumac Simon Rasel Bil i Kler Skiner koji glume Bekine roditelje i Dejvid Fin kao njen brat Džos.
 
Poznati roman je za televiziju adaptirala Gvinet Hjuz, režiju potpisuje Džejms Strong, a Džulija Stanard je producentkinja serije.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala