Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Finalni trejler za „Džumandži: Sledeći nivo“
Džumandži: Sledeći nivo je direktan nastavak filma Džumandži: Dobrodošli u igru, koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama.
10. novembar 2019.

Finalni trejler za „Džumandži: Sledeći nivo“

 Ove zime u Džumandži svetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači su ušli u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji... Po svemu sudeći, igru neće uspeti da završe svi. Da li ste spremni da zaigrate najopasniju igru na svetu?

Film Džumandži: Sledeći nivo u domaće bioskope stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima suočiti ekipa i koliko je novi Džumandži postao opasno mesto za igru, pogledajte u finalnom trejleru filma koji je upravo objavljen. 
 
Prošlo je neko vreme otkako su junaci, tada obični srednjoškolci – kompjuterski gik Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta, zaigrali davno zaboravljenu igru, Džumandži.
 
S obzirom na to da ih je tada igra doslovno usisala, i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli? 
 
Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spasavanja.
 
U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako?
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala