Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Kids fest“ od oktobra u bioskopima!
Od 14. do 20. oktobra u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i drugim gradovima Srbije, održava se jubilarni 15. „Kids fest“.
17. septembar 2019.

„Kids fest“ od oktobra u bioskopima!

 Otvaranje 15. „Kids festa“ zakazano je za 14. oktobar u Velikoj sali Kombank dvorane s početkom u 12 sati, italijanskim sinhronizovanim animiranim filmom Čuvena invazija medveda na Siciliju, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.

Film govori o „kralju medveda“ koji, kako bi pronašao svog izgubljenog sina, predvodi svoj klan iz planina, u svet ljudi.

Glumac, profesor, i muzičar Ivan Jevtović, koga publika pamti po ulogama u filmovima Nebeska udica, Normalni ljudi, u predstavama Kosa, Suze su O.K, Maratonci trče počasni krug, i u seriji Urgentni centar, postao je ambasador ove jedinstvene filmske manifestacije za decu.

„Živimo u svetu koji se ubrzava, po mom subjektivnom osećaju, u kome čovek često propušta priliku da spozna plemenitost i lepotu. Okupiti veliki broj porodica, dece na ovakvom susretu je katarzična mogućnost. Velika je čast i zadovoljstvo da dobijem i ovakav zadatak, pogotovo što sam veliki deo mog stvaralaštva posvetio nepresušnim mogućnostima edukativnog delovanja kroz dramske umetnosti“, rekao je glumac.

Na festivalu će biti prikazano 19. najzanimljivijih filmskih naslova, animiranih i igranih, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik, koji dolaze iz različitih svetskih kinematografija – od Italije, Belgije i Francuske, do Švedske i SAD.

„Filmska produkcija je bukvalno eksplodirala, svi u svetu snimaju i to je fantastično. Stižu neočekivane nove priče. Naša zemlja je prebogata dosad neispričanim pričama, a svi mi smo kao dete pred spavanje, željni novih priča. Radujem se fimovima iz svih delova sveta“, dodao je Jevtović.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala