Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Da li ste spremni za malog, slatkog, neodoljivog detektiva?
Uskoro na velika platna stiže prva živa Pokémon avantura – POKÉMON DETEKTIV PIKACHU sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi Pikachua!
6. maj 2019.

Da li ste spremni za malog, slatkog, neodoljivog detektiva?

 Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se sa raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokémon svet.

Osim popularnog detektiva, film će fanovima dočarati i široku lepezu voljenih Pokémon likova, od kojih svaki ima svoje jedinstvene sposobnosti i osobnost.
 
Pokémon je brand pokrenut 1996. godine koji je odmah postao globalna senzacija. Više od 300 milijuna video igrica je prodano u celom svetu, kartice su prevedene na više od 11 jezika i prodano ih je više od 23,6 milijarde. Animirana televizijska serija je dostupna u 98 zemalja, a animirani filmovi su zaradili više od 700 miliona dolara, kao i knjige, manga stripovi, muzika, igračke, robe i aplikacije, uključujući i megapopularni Pokémon GO, koji je preuzet preko 650 miliona puta.
 

Pretpremijerno će biti emitovan u bioskopima 11. i 12.maja.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala