Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Haunting of Hill House - najstrašnija serija 2018.godine
Nova serija “The Haunting of Hill House”, koja je bazirana na klasiku Širli Džekson iz 1953. godine, već je dobila epitet najstrašnije ove godine.
29. oktobar 2018.

The Haunting of Hill House - najstrašnija serija 2018.godine

 
 Reč je o novoj, destodelnoj horor seriji, koja je adaptacija istoimenog klasičnog romana Shirley Jackson iz 1959. godine. Tvorac, režiser i izvršni producent serije je Mike Flanagan (Hush, Oculus, Ouija: Origin of Evil, Before I Wake, Gerald’s Game). Meredith Averill je showrunner i izvršni producent.
 
The Haunting of Hill House je kompleksna porodična drama zamotana u zastrašujuću horor priču. Radnja prati grupu braće i sestara koji su kao deca odrasli u onom što će s vremenom postati najzloglasnijom ukletom kućom u zemlji. Sada, kada su odrasli i primorani se okupiti radi porodične tragedije nemaju izbora nego se konačno suočiti s duhovima njihove prošlosti – od kojih neki još uvek stanuju u njihovim glavama, a neki možda čak i stvarno stanuju u senkama famozne kuće…
 
Glavne uloge tumače Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw i Julian Hilliard.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala