Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gospodari Prstenova – ništa od Goluma u seriji!
Pitanje koje smo verovatno svi negde potajno imali kada je reč o seriji Gospodar Prstenova konačno je našlo svoj odgovor.
9. jul 2018.

Gospodari Prstenova – ništa od Goluma u seriji!

 

Pitanje koje smo verovatno svi negde potajno imali kada je reč o seriji Gospodar Prstenova konačno je našlo svoj odgovor. I nažalost – nije pozitivan. Dakle, svi oni koji su se nadali da ćemo i serijskoj verziji čuvene epske sage videti lik čuvenog Goluma, kog je u trilogiji sjajno dočarao glumac Andy Serkis, mogu da se pomire sa tužnom istinom – Goluma nema u seriji.

 
Serija Gospodari Prstenova će biti potpuno različita u odnosu na film!
 
Donekle, to je, možda i logično, jer priča prati sasvim nova dešavanja u koja se dobri stari Golum baš i ne uklapa. Svi smo se nadali, međutim, da će producenti pronaći mesto za ovog psihotičnog mališu, ali da se to, ipak, neće dogoditi, potvrdio je i Serkis, istakavši da će u prvi plan doći neki novi likovi.
 
“Ja se sigurno neću vratiti toj ulozi. Očekujem da producenti žele svež početak i potpuno nove Gospodare Prstenova. Koliko znam, serija će biti okrenuta više mlađoj publici. Poenta je da „stane na crtu“ brojnim supernatural serijalima koji su izuzetno popularni poslednjih godina. Smatram da je to ispravan stav, i da će Gospodari Prstenova u novom ruhu zadržati onaj svoj stari duh. To je odlika velikih klasičnih projekata. Koliko god puta ih i u kojem god obliku prerađivali, oni ne gube svoju suštinu“, poručuje Serkis.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala