Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Udužene ekipe Deadpoola i Captain America?
Režiser "Deadpoola 2" David Leitch želi da vidi udužene ekipe Deadpoola i Captain America na velikom ekranu.
1. maj 2018.

Udužene ekipe Deadpoola i Captain America?

Fox vrši poslednji pritisak na publiku za nastavak Deadpool-a. Nakon što je pustio potpuno nov trailer za Avengers: Infinity War pred samu premijeru, neće proći mnogo pre nego što Deadpool 2 je superherojska zvrčka koji svi ne mogu da dočekaju da vide stigne u bioskope. Kao što je učinio i u prvom filmu, Deadpool će terati puno šege na žanr superheroja, i neće smanjivati sa udarcima na DCEU ili Josh Brolin-ovoj drugoj Marvel ulozi.

Ali, ovo bi moglo da bude poslednji put kada publika vidi Deadpool-a u ​​ovom trenutnom obliku. Zahvaljujući nazirućem dogovoru koji bi video Disney-a da preuzmima Fox, sledeće leto bi mogao dovesti X-Men i Fantastic Four u MCU. Ako se to desi, direktor Disney-a obećava da će nastaviti da prave filmove Deadpoola, a režiser nastavka ima ideju sa kojim MCU karakterom Ryan Reynolds treba prvo da stupi u interakciju.

U intervjuu Fandango-u, režiser David Leitch je zamoljen da podeli svoje misli o budućnosti "Deadpoola" ukoliko se odobri ugovor sa Disney-om. On razume zabavu koja se mogla naći kada se dovede lajavi plaćenik u MCU i želi da ga vidi udruženog sa Captain America.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala