Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bredli Vitford u Služavkinjinoj priči
Vitford glumi komandanta Džozefa Lorensa, arhitektu Gileadove ekonomije.
17. februar 2018.

Bredli Vitford u "Služavkinjinoj priči"

Bredli Vitford postaje ćlan glumačke ekipe u drugoj sezoni serije "Služavkinjina priča" koja se prikazuje na TV mreži Hulu, nedavno je objavljeno.

Vitford glumi komandanta Džozefa Lorensa, arhitektu Gileadove ekonomije. Lik je opisan kao grub i zastrašujuć, sa vibrom ludog genijalca. Njegov izvrnut smisao za humor te ljubaznost koja se pojavljuje u veoma kratkim intervalima čine ga zbunjujućom i misterioznom pojavom u svetu serije.

Bredli Vitford je glumački veteran, na filmu i na televiziji, koji je osvojio dva Emija, jedan za film "Transparent" i drugi za seriju " Zapadno krilo." Nedavno se takođe pojavio u fimovima nominovanim za Oskara, "Get out" i "The Post".

Druga sezona "Služavkinjine priče" počinje sa prikazivanjem u aprilu. Radnja serije odvija se u distopijskom društvu Gilead, nekadašnjim Sjedinjenim Državama. Totalitarni sistem, suočen sa ekološkom katastrofom i sniženim natalitetom, drži žene pod strogom kontrolom, kako bi rađale decu, služeći kao neka vrsta seksualnog roblja. Prva sezona već je osvojila osam Emija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala