Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tinejdžerska komedija Little Bitches je ženska verzija hita Superbad
Mlade glumice Jennette McCurdy, Kiersey Clemons i Virginia Gardner zvezde su predstojeće američke komedije "Little Bitches"
30. decembar 2017.

Tinejdžerska komedija "Little Bitches" je ženska verzija hita "Superbad"

Mlade glumice Jennette McCurdy, Kiersey Clemons i Virginia Gardner zvezde su predstojeće američke komedije "Little Bitches" koja će sigurno nasmejati sve generacije, a naročito tinejdžere.

Režiju i scenario za film radio je Nick Kreiss koji je ranije producirao nekoliko serija kao što su "Hollywood Cycle" ili "Greatest Party Story Ever".

Prema mišljenju filmskih kritičara, "Little Bitches" može očekivati dobru zaradu s obzirom na to da je reč o tinejdžerskoj komediji. Na osnovu onoga što je prikazano u traileru, publika komentariše kako Kreissov film izgleda kao ženska verzija komedije "Superbad" iz 2007. godine.

Radnja filma počinje kad se dve prijateljice pokušaju povezati s bivšom prijateljicom pre velike zabave na kraju srednje škole, na kojoj su se zaklele da će u isto vreme otvoriti svoja pisma o prihvatanju fakulteta.

Pored tri glavne protagonistice, u filmu glume još i Moises Arias, Chloe Bridges, Karan Soni, Adrian Voo, Jaime Camil, Zachary Knighton...

Film će se početi prikazivati u bioskopima od 23. januara iduće godine.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala