Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Filmske dive na okupu u filmu Book Club
U pripremi je komedija pod nazivom "Book Club" u debitantskoj režiji Bila Holdermana.
15. maj 2017.

Filmske dive na okupu u filmu "Book Club"

U pripremi je komedija pod nazivom "Book Club" u debitantskoj režiji Bila Holdermana. U njoj ćemo moći da vidimo tri filmske dive Dajanu Kiton, Džejn Fondu i Kendis Bergen.

Radnja u ovoj komediji je smeštena u Kaliforniji i prati četiri dugogodišnje prijateljice, koje su u svojim šezdesetim godinama.

Njihovi životi će se zauvek promeniti, kada u svom mesečnom čitalačkom klubu pročitaju knjigu "50 Shades of Grey". Za ove uspešne i inteligentne žene, ovo i nije bila tipična knjiga koju bi odabrale za čitanje. Međutim, sa njenim otkrićem, inspiraciju će dobiti na veoma neobičnim mestima.

Scenario za ovo ostvarenje napisali su Bil Holderman i Erin Sims.

Sve tri glumice, osim ovog projekta imaju još filmova u pripremi. Dajan Kiton ćemo uskoro moći videti u filmu "Hampstead", dok će Džejn Fonda posle dužeg niza godina ponovo biti zajedno sa Robertom Redfordom na velikom platnu u filmu "Our Souls at Night", koji se očekuje, takođe, ove godine u bioskopima. Kendis Bergen glumi u filmu "Home Again", koji će na jesen imati premijeru, a u kojem su u vodećim ulogama Ris Viderspun i Majkl Šin.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala