Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najnovija, 13. sezona
Serija kanala E! “Keeping Up With The Kardashians” potvrđuje nam da je porodica najveće blago, u novoj sezoni čija je premijera 19. marta
16. mart 2017.

Najnovija, 13. sezona

Megahit serija kanala E!, "Keeping Up With The Kardashians", vraća se na ekrane trinaestom sezonom u nedjelju 19. marta u 20:00.

U ovoj sezoni porodica će dočekati svog najmlađeg člana, slaviti nove početke i testirati sopstvenu izdržljivost kada su problemi u pitanju.  Otpočevši novu romantičnu vezu, Khloé razmišlja o otopljavanju zategnutih odnosa sa Caitlyn, koja je imala važnu ulogu u njenom životu više od dva desetleća. Nakon višemesečne distanciranosti, Khloé želi da poradi na njihovom odnosu zarad novog početka. U međuvremenu, Rob se priprema za svoju najvažniju ulogu do sada, shvatajući da ukoliko želi postati najbolji otac svojoj kćeri, mora uspostaviti bolje veze sa porodicom, pa čak i ako to znači preuzimanje odgovornost za sopstvene postupke. U svetlu zastrašujuće pljačke koju je Kim doživela u Parizu, porodica se drži zajedno ne bi li joj pružili potporu i pokazali da mogu prevazići i izboriti se sa najtraumatičnijim iskustvima.

Prošle sezone, seriju "Keeping Up with the Kardashians" u proseku je gledalo preko 2.5 miliona gledalaca, od čega preko 1.5 milion pripada starosnoj dobi od 18 do 49 godina.  Serija se kotira među tri najgledanije emisije koje se na kablovskoj televiziji emituje nedjeljom, među odraslima i ženskom populacijom dobi 18-34 i 18-49. Osim toga, "Keeping Up with the Kardashians" dobila je gotovo 113 miliona lajkova, komentara i objava na društvenim mrežama, pa je u proseku bila na drugom mestu među kablovskim serijama koje se emituju u udarnom terminu nedeljom uveče.

Za produkciju serije "Keeping Up with the Kardashians" odgovorni su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Production. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Farnaz Farjam su izvršni producenti u Bunim/Murray Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian takođe su izvršni producenti.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala