Vi i Jinx su u ratu u prvom trejleru za drugu sezonu serije "Arcane"

četvrtak, 13. jun 2024.

Druga sezona "Arcane" još nema premijerni termin, ali se očekuje u novembru

Netflix je ovih dana doneo poslasticu za ljubitelje serije Arcane - stigao je prvi zvanični tizer trejler za predstojeću sezonu. Seriju su zajedno kreirali Christian Linke i Alex Lee, a zasnovana je na svetski poznatoj video igrici League of Legends. Druga sezona trenutno nema određen datum premijere, ali se očekuje na Netflixu u novembru ove godine.

Druga sezona serije Arcane će ponovo spojiti sestre Vi (Hailee Steinfeld) i Powder/Jinx (Ella Purnell) nakon što su im se putevi razišli u prvoj sezoni.

Dve sestre su prvobitno bile izuzetno bliske, ali njihov odnos se zauvek promenio nakon što je Powder slučajno ubila njihovog usvojitelja Vandera (JB Blanc) i njihova dva prijatelja tokom spasilačke misije. Zahvaljujući tom incidentu i nesporazumu, njih dvije se nalaze na suprotstavljenim stranama rastućeg sukoba između bogatog Piltovera i podzemnog grada Zauna, a Jinx staje na stranu opasnog kriminalnog bosa Silca (Jason Spisak).

Prva sezona se završila katastrofom na horizontu nakon što je Jinx ispalila projektil na salu saveta u kojoj su bili najuticajniji Piltoverovi likovi.

Trejler počinje odmah nakon Jinxinog napada, a čini se da je savet potpuno uništen. Piltover je spreman da se spusti na Zauna zbog tog prestupa, zvanično stavljajući Vi i Jinx na suprotne strane. Svi se spremaju za bitku, uključujući Vi, koja odlazi u Zaun kao deo Caitlyninog (Katie Leung) udarnog tima da pronađe Jinx, uništi drogu Shimmer i obračuna se sa ostatkom pobunjenika lojalnih Silcu.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >