Odbrojavanje do leta uz Pickbox TV kanal

sreda, 12. jun 2024.

Od dramatičnih priča i krimi zapleta do komedija koje će vas nasmejati do suza

Foto: Pickbox TV

Pickbox TV kanal sprema gledaoce za letnji odmor, donoseći niz uzbudljivih premijera koje će zadovoljiti želje svih gledalaca. U junu su na rasporedu neverovatne priče, snažne emocije i vrhunska produkcija koja garantuje nezaboravne trenutke i beg od letnjih vrućina. Gledaoci mogu u večernjim terminima da uživaju u uzbudljivim serijama kao što su Kenedijevi: nakon ere Kamelota, Detektivka Rejka, Iza kulisa i Nopako kroz ceo jun. Takođe, za ljubitelje napetih misterija i zabavnih trenutaka, izdvojen je filmski serijal Dawn, koji će upotpuniti svaki vikend.

Detektivka Rejka (Reyka)

Rejka Gama, briljantni stručnjak za izradu profila kriminalaca, vraća se u svoj rodni grad kako bi uhvatila serijskog ubicu. Dok se suočava s ovim novim slučajevima, mora da se nosi i s traumama prošlosti, uključujući suočavanje s bivšim otmičarem. Rejkina kompleksna ličnost i njeno hrabro suočavanje s najmračnijim delovima ljudske prirode čine ovu seriju neodoljivom za ljubitelje trilera. Njena bitka protiv vremena i vlastitih demona osigurava da svaka epizoda bude ispunjena napetostima i emocionalnim preokretima.

Iza kulisa (Staged)

Dejvid Tenant i Majkl Šin trebalo je da osvoje pozornicu Vest Enda, ali je pandemija poremetila njihove planove. Umesto da odustanu, reditelj ih je podstakao na virtuelne probe, stvarajući neverovatnu komediju s nizom poznatih glumaca u gostujućim ulogama. "Staged" nije samo serija - to je osvežavajući pogled na izazove umetničke industrije u doba pandemije, ispričan s dozom humora i apsurdnih situacija rada od kuće.

Naopako (Upright)

Sudbina spaja nespojive - propalog muzičara Lakija i nesrećnu odbeglu tinejdžerku Meg. Kroz niz nevolja i bizarnih situacija, njihova avantura postaje putovanje koje će im promeniti živote i pomoći im da postanu bolje osobe. Ova odlična serija, prozvana skrivenim australijskim draguljem, osvojila je kritiku i publiku. Laki i Meg suočavaju se s nizom komičnih i emotivnih prepreka koje ih teraju da preispitaju svoje živote i vrednosti. Njihova međusobna povezanost i razvoj likova čine "Upright" dirljivom i nezaboravnom pričom o prijateljstvu, porodici i pronalaženju sebe.

Kenedijevi: nakon ere Kamelota (The Kennedys After Camelot), od 17. juna

Nakon ubistva Bobija Kenedija, Džeki Kenedi prkosi javnom mnjenju i udaje se za grčkog magnata Aristotela Onazisa. Ted Kenedi je pod pritiskom da zameni brata i nastavi nasleđe, kandidujući se za Belu kuću. Ova serija nastavlja fascinantnu priču o porodici Kenedi, ispunjenu izazovima i kontroverzama. Prikazuje Džekinu borbu da zaštiti svoju decu i očuva sećanje na Džona F. Kenedija, dok se Ted suočava s političkim i ličnim izazovima koji prete da ga slome. "The Kennedys After Camelot" pruža duboki uvid u posleratno razdoblje ove dinastije i njihove neprekidne borbe za očuvanje nasleđa.

Serijal Don (Dawn Series), od 15. juna

Filmski serijal inspirisan bestselerima kraljice krimi misterija V.K. Endruz prati priču o Daun Longšamp, devojci koja je odrasla u skromnom okruženju pre dramatičnog preokreta. Nakon što otkrije šokantnu istinu o svojoj porodici, njen život se menja iz temelja. Ovaj filmski serijal donosi mračne i uvrnute tajne koje će gledaoce držati u napetosti četiri večeri - 15. 6, 16. 6, 22. 6. i 23. 6. na Pickbox TV kanalu. Potraga mlade Daun za istinom vodi je kroz niz emocionalnih preokreta i otkrića koja će promeniti sve što je mislila da zna o sebi i svojoj prošlosti.

Ne propustite ove uzbudljive premijere i uživajte u letu uz Pickbox TV kanal! Bilo da ste ljubitelj drama, trilera ili komedija, bogata ponuda serija i filmova sigurno će pružiti svakoj publici nezaboravne trenutke ispred malih ekrana.

Više informacija na pickbox.rs

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >