Rene Zelveger i po četvrti put u ulozi Bridžit Džons

sreda, 10. april 2024.

U nastavku "Bridžit Džons: Luda za dečkom" igraju i Hju Grant, Ema Tompson, Čivetel Edžiofor i Leo Vudal

Nakon što se neko vreme pričalo o tome, sada je stigla i potvrda: Rene Zelveger se ponovo vraća u svoju kultnu ulogu Bridžit Džons!

Romantična komedija nosi naslov Bridžit Džons: Luda za dečkom, a Universal Pictures i Working Title su joj dali zeleno svetlo nakon nekoliko meseci pregovora. Ovo će biti četvrti film u popularnom romantičnom serijalu Dnevnik Bridžit Džons, koji je počeo 2001. godine kad je Zelveger prvi put igrala tu ulogu.

Rene Zelveger tako po četvrti put ponavlja Bridžit Džons, a Hju Grant nam se vraća kao Danijel Kliver. Ema Tompson će ponoviti svoju ulogu iz trećeg filma, Beba Bridžit Džons, a među novim licima su Čivetel Eđiofor i Leo Vudol. Film će režirati Majkl Moris prema romanu Helen Filding iz 2013. godine, autorke koja je kreirala lik Bridžit Džons, i koja je napisala scenario za novi film.

U romanu Luda za dečkom, Bridžit ima 51 godinu i nalazi se u potpuno novom periodu svog života, pokušavajući da uskladi život, posao, porodicu i ljubav, jer osim što je samohrana majka, ona je i udovica. Ali ljubav i romansa je ponovo čekaju iza ugla, kao i nova doza sramote i problema.

Film Dnevnik Bridžit Džons postigao je neverovatan uspeh 2001. godine, a Zelveger je bila nominovana za Oskara za najbolju glavnu glumicu. Tri godine kasnije usledio je nastavak Bridžit Džons: Na ivici uma, u kome su i Grant i Kolin Firt ponovili svoje uloge, a onda smo čekali 2016. kada su se Zelveger i Firt vratili svojim ulogama, a Grant je preskočio nastavak. Sva tri filma zaradila su preko 760 miliona dolara širom sveta.

Film Bridžit Džons: Luda za dečkom premijerno će biti prikazan 14. februara 2025. godine.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >