Sve je spremno za početak nove sezone "Tvoje lice zvuči poznato"

sreda, 06. mart 2024.

Popularni šou gledajte na kanalu TV Nova od 8. marta

Foto: TV Nova

Jedna od najzabavnijih i najpoznatijih emisija "Tvoje lice zvuči poznato" stiže na TV Novu sa svojom osmom sezonom u petak, 8. marta! Sve je spremno za muzičko-plesni spektakl, a svakog petka publiku će zabavljati nastupi osam kandidata koji željno iščekuju početak predstave.

Među takmičarima osme sezone je i poznata pevačica i autorka mnogih muzičkih hitova Antonija Šola, koja je za svoj autorski i pevački rad dobila brojne nagrade publike i struke. Antonija se izuzetno raduje novom izazovu i brojnim transformacijama i kaže: "Ova emisija me na neki način vraća glumi i spaja glumu sa muzikom, koje su moje dve ljubavi. Svi kandidati su zaista kliknuli i mi se odlično slažemo i radujemo se sopstvenim transformacijama kao i transformacijama drugih. Želja mi je da što više zabavim gledaoce, da im skrenem pažnju sa svakodnevice i donesem radost i osmeh u njihove domove".

Dobroj zabavi i nezaboravnom iskustvu raduje se i diplomirani glumac, pevač i tekstopisac Faris Pinjo, koji pred početak emisije najavljuje: "Jedva čekam da se dobro provedem. Očekujem kvalitetan zabavni program i da će uz naše dobre i loše, smešne i fascinantne transformacije ljudi moći da se opuste, smeju i zabave na kraju radne nedelje".

Uzbuđenje pred novu sezonu je na vrhuncu, a kandidati su spremni da svoje prve nastupe podele sa gledaocima. Njihove nastupe će iz prve ruke gledati i ocjenjivati četveročlani žiri u sastavu Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagi, a na kraju svake emisije pobednik će novac donirati u humanitarne svrhe. Ko će oduševiti svojom transformacijom u prvoj epizodi, ne propustite da pogledate u petak uveče na Novoj!

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >