Predstavljamo prvi trejler i plakat najopasnije misije do sada

petak, 19. maj 2023.

"Nemoguća misija: Odmazda - prvi deo" stiže u domaće bioskope širom zemlje 13. jula

Pet godina nakon Paramountove poslednje "Nemoguće misije", Tom Kruz se vraća ulozi Itana Hanta, poznatog heroja zavisnog od adrenalina i akcije.

U novom nastavku, Tom Kruz izvodi neverovatne vratolomije, često opasne po život. Već smo navikli da poznati glumac voli da svoje akcione scene izvodi sam, retko uz pomoć kaskadera. U prošlim misijama stajao je u avionu koji je ubrzavao i spremao se za poletanje, samostalno je upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skakati motorom preko litice u Norveškoj...da bi se kasnije spustio padobranom na voz koji prolazi ispod njega.

Reditelj Kristofer Mekkviri opisao je scenu rečima: "Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikada pokušali!"

U novom filmu Nemoguća misija: Odmazda - prvi deo (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Nemoguća misija: Odmazda - prvi deo stiže u domaće bioskope širom zemlje 13. jula ove godine u distribuciji Blitza, u premium formatima.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >