Ovog juna stiže novi Spajdermen!

ponedeljak, 15. maj 2023.

Majls Morales u novoj avanturi koja obara rekorde "Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet"

Ovog leta, 1. juna, u sve bioskope stiže Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet, nastavak izuzetno nagrađivanog hita Spajdermen: Novi svet, koji je doneo svež pristup najpopularnijem superheroju i mladog Majlsa Moralesa kao novog Spajdermena na velika platna. Film je osvojio Oskara i Zlatni globus za najbolji animirani film, a ubrzo potom je stekao i veliko poštovanje holivudskih glumaca, filmskih kritičara i animatora i crtača kao inovativan, ambiciozan i pionirski projekat animacije.

Prvi trejler za nastavak prikazuje Majlsa Moralesa u bogatom Spajder-svetu koji vrvi intrigantnim verzijama superheroja u nekoliko prelepih stilova animacije. Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima I mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Nastavak ove animirane verzije najpopularnijeg superheroja režirali su Hoakim Dos Santos (animirana serija Avatar: Poslednji vazdušni moćnik, Justice League Unlimited), Kemp Pauers (scenarista i koreditelj filma Soul) i Džastin K. Tompson (animator na prvom nastavku).

Scenaristi i dugogodišnji saradnici Fil Lord i Kristofer Miler (Oblačno sa mesnim okruglicama, The Lego Movie, 21 i 22 Jump Street) sada su sarađivali sa Dejvidom Kalahamom (Godzila, Zombilend 2, Mortal Kombat), a glasovi Majlsa Moralesa i Gven Stejsi nastavljaju da budu odlični Šameik Mur (Droga, Samarićanac) i sve popularnija Hejli Stajnfeld (animirana serija Arcane, animirane serije Havkeie i Dickinson, film Bumblebee).

Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet obećava neviđenu superherojsku avanturu i različite stilove animacije koji će na jedinstven način da prikažu određene univerzume u Spajer Multiverzumu.

Uz ovaj nastavak, radilo se i na trećem, završnom delu ove trilogije, a ukupno je na oba filma radilo preko 1000 animatora, čime su oboreni svi dosadašnji rekordi filmske produkcije. Neverovatna avantura Spajdermena dolazi vam ovog leta, u originalnoj i sinhronizovanoj verziji, budite spremni!

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >