Veliko finale Marvelove franšize "Čuvari galaksije: Volume 3"!

utorak, 09. maj 2023.

Treći deo popularne trilogije nazivaju i najboljim Marvelovim filmom u poslednje vreme

Veliko finale Marvelove franšize Čuvari galaksije: Volume 3, koja je izašla u distribuciji Blitz filma pre pet dana, već je postigla odličnu gledanost u bioskopima i ima najuspešnije otvaranje 2023. godine. U domaće bioskope film stiže 11. maja.

Ovo je poslednji put da će gledaoci uživati u avanturama Čuvara u izdanju u kojem su navikli da ih gledaju. Ujedno, ovo je poslednji deo popularne trilogije reditelja i scenariste Džejmsa Gana. Ali velika prednost najnovijeg Čuvara galaksije je što ga mnogi nazivaju najboljim Marvelovim filmom u poslednje vreme. Dobio je ocenu A od publike na CinemaScore-u, a ima visokih 81% na Rotten Tomatoes-u, tako da se može očekivati da će publika nastaviti da hrli u bioskope u narednim danima.

Piter Kvil, još uvek potresen od gubitka Gamore, mora da okupi  tim oko sebe kako bi odbranio univerzum, dok istovremeno štiti jednog od njih. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno, mogla da dovede do kraja Čuvara kakve poznajemo.

U glavnim ulogama su Kris Prat kao Piter Kvil, Zoi Saldana kao Gamora, Bredli Kuper kao Raketa, Dejv Bautista kao Drakson, Vin Dizel kao Grut, Karen Gilan kao Nebula, Pom Klementjef kao Mantis, Šon Gan kao Kraglin i Elizabet Debicki kao Aješa.

 

Gledanje Čuvara galaksije: Volume 3 preporučujemo u najprestižnijim formatima: IMAKS 3D, 4DKS i RealD 3D. Film je pun iznenađenja i drži publiku stalno u neizvesnosti. Kombinuje duboke emocije, rediteljsku posebnu vrstu humora, kinematografsku umetnost i trenutke pune akcije - sve to dovodi do ishoda koji niko neće očekivati... #ponesite maramice.

 

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >