Vizuelni spektakl "Sve u isto vreme" dobio najviše nominacija za nagradu Oskar!

ponedeljak, 30. januar 2023.

Filmsko čudo koje je osvojilo preko 260 različitih nagrada i priznanja vraća se u bioskope u februaru

U novije vreme sve su ređe situacije u kojima se snima film koji je i vizuelni spektakl i veoma impresivno delo koje će podjednako privući publiku koja gleda filmove iz čiste zabave, ali i onu koja u filmovima traži nešto više. "Sve u isto vreme" je upravo takav film! Čim se pojavilo, ovo filmsko čudo je prvo osvojilo kritičare, a odmah potom i publiku, koja ga je obasula pohvalama i odličnim ocenama, koje je prikupilo preko 260 različitih nagrada i priznanja na raznim festivalima i drugim manifestacijama širom sveta!

Ovaj zaista neverovatan film vraća se na velika platna u februaru, kako bi publika mogla da ga pogleda kako je i zamišljeno - samo u mraku najsavremenijih bioskopskih sala može se u potpunosti uživati u ovakvom vizuelnom spektaklu.

Akciono-avanturistička komedija "Sve u isto vreme" (Everything Everywhere All At Once) osvojila je dve nagrade na dodeli Zlatnog globusa pre dve nedelje, u kategorijama najbolje glavne glumice u komediji - Mišel Jeo - i najbolje sporedne uloge - Ke Huj Kvan. Zlatni globus je decenijama bio veoma dobar "prognozer" mogućih dobitnika Oskara, najprestižnije filmske nagrade koja se dodeljuje u svetu kinematografije, pa su i Jeo i Kvan automatski postali jasni favoriti za osvajanje ove prestižne nagrade, koja se dodeljuje u nedelju, 12. marta. Nominacije su samo potvrdile status favorita. Pored Zlatnih globusa, vizuelni spektakl "Sve u isto vreme" dobio je i 10 nominacija za prestižnu britansku nagradu BAFTA, a sa 11 nominacija za Oskara samo je potvrdio apsolutnu dominaciju nad svim ostalim naslovima sa kojima se takmiči.

O FILMU: Dok se njena praonica veša nalazi na ivici propasti; a brak sa slabašnim suprugom Vejmondom je pred raspadom, prezaposlena Evelin Vang se bori da se što bolje nosi sa svim problemima koji takođe uključuju njenu napetu vezu sa njenim ocem Gong Gongom i kćerkom Džoj. I kao da kriza srednjih godina nije dovoljna, Evelin mora da ode na nezgodan sastanak sa Deirdre, otrcano obučenom poreskom revizorkom. Međutim, usred susreta, Evelin se neočekivano nađe u svetu multiverzuma i istraživanja paralelnih realnosti. Hoće li popustiti? Koliko zvezda uopšte ima u svemiru? Koliko različitih života? Može li umorna Evelin savladati neukrotivu silu mogućnosti, upregnuti svoje novootkrivene moći i uspeti da osujeti zlo biće koje preti da uništi bezbroj slojeva nevidljivog sveta?

Rezervišite 21. april u vašim kulturnim kalendarima jer vam je zabava kroz film "Sve u isto vreme" zagarantovana!

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >