Čening Tejtum planira snimiti rimejk omiljenog klasika "Duh"

ponedeljak, 23. januar 2023.

Tejtumova producentska kuća uspela je da dobije prava za snimanje rimejka

Čuveni holivudski glumac je do sada pokazao zavidne veštine, kako u glumi, tako i u plesu. Film Uhvati ritam i franšiza Vreli Majk oduševili su publiku uglavnom zbog Čeningovog plesnog performansa.

Njegova producentska kuća, Free Association, namerava da napravi rimejk Duha, ali planiraju malo drugačiju verziju. Uloga Sema, koju je sjajno odigrao Patrik Svejzi, namenjena je samom Tejtumu. S obzirom da je u pitanju tek planiranje nove ekranizacije, ostatak glumačke ekipe je još uvek nepoznat.

Duh je snimljen 1990. godine i oživeo je ljubavnu priču na velikom ekranu koja je prevazišla granice same smrti. Kada je Sem (Patrik Svejzi) šokantno ubijen, njegovo astralno ja ostaje sa jednim ciljem: da spase svoju devojku Moli (Demi Mur) od osobe koja ga je ubila. Da bi to uradio, on traži pomoć čudne vidovnjakinje Ode Mej Braun (Vupi Goldberg), koja sarađuje sa Semovim duhom da bi je zaštitila.

Ovaj film je postao hit bez presedana zahvaljujući opipljivoj hemiji između Svejzija i Murove, ludo zabavnim Goldberginim komičnim komadima i delikatnoj mešavini lepe romanse, urnebesne komedije, tuge i gubitka.

Scena kada se Patrik Svejzi i Demi Mur grle pored grnčarskog točka jedna je od najupečatljivijih i najsenzualnijih scena u filmu.

Možda će proći neko vreme pre nego što dobijemo priliku videti Čeninga Tejtuma u ulozi romantičnog Sema, ali do tada možemo uživati u filmu Vreli Majk: Poslednji ples, koji uskoro dolazi u bioskope.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >