Ris Viterspun i Ešton Kučer u romantičnoj komediji "Your Place or Mine"

subota, 21. januar 2023.

Netfliks predstavio trejler za novu romantičnu komediju, koja stiže uoči Dana zaljubljenih

Uskoro nam dolazi mesec ljubavi u kojem se očekuje niz romantičnih komedija na svim striming platformama i u bioskopima. Jedna od romantičnih komedija koju ćemo imati prilike da gledamo u februaru je film "Your Place or Mine", za koji je Netfliks nedavno predstavio prvi trejler.

U filmu glume Riz Viterspun i Ešton Kučer kao dva najbolja prijatelja, koji su potpune suprotnosti. Ona voli svoju životnu rutinu sa svojim sinom u Los Anđelesu, dok on vodi uzbudljiv život u Njujorku.

Debi (Viterspun) i Piter (Kučer) odluče da unesu malo promene u svoje živote i zamene svoje domove na nedelju dana. Piter odlazi u Los Anđeles da se brine o Debinom sinu, a Debi odlazi u Njujork da živi neopterećeno i punim plućima. Ali posle nekoliko dana shvataju šta im je tačno nedostajalo u životu.

"Your Place or Mine" je rediteljski debi Aline Broš Mekene (Đavo nosi Pradu), koja je napisala i scenario. Pored Viterspun i Kučera, u filmu igraju i Džesi Vilijams, Zoi Čao, Vesli Kimel, Grifin Metjuz, Rejčel Blum, Širi Eplbi, Vela Lovel, Tig Notaro i Stiv Zan.

"Your Place or Mine" stiže na Netfliks neposredno pre Dana zaljubljenih, 10. februara.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >