"Antmen i Osa: Kvantumanija" u domaćim bioskopima!

petak, 20. januar 2023.

Nastavak Marvelove franšize naći će se bioskopima širom Srbije od 16. februara

Upoznajte likove i novi trejler za akcioni spektakl. "Antmen i Osa: Kvantumanija" prikazuje Marvelove heroje kao nikad ranije i označava početak 5. faze Marvelovog filmskog univerzuma. Ova dinamična avantura na velikom ekranu prikazuje najmoćnijeg negativca MCU-a do sada: Kanga Osvajača.

Superherojski tandem Skot Lang (Pol Rad) i Houp (Evanđelin Lili) vraćaju se kao Antmen i Osa. Zajedno sa Houpinim roditeljima (Mišel Fajfer i Majkl Daglas) i Skotovom ćerkom Kesi (Ketrin Njuton), porodica se nađe u istraživanju Kvantne oblasti punoj čudnovatih stvorenja. Upuštaju se u avanturu koja će gledaocima pomeriti granice razumevanja univerzuma.

Ćerka Kesi je sada odrasla, ima porodične pretenzije i strast ka nauci i tehnologij, a posebno u pogledu kvantne oblasti. Njena znatiželja odvodi celu porodicu ka neočekivanom subatomskom svetu. U novom svetu nalaze se i novi likovi kao što je Lord Krajler (Bil Marej).

Reditelj je Pejton Rid, a ostatak glumačke uz Pola Rada, Evanđelin Lili, Mišel Fajfer i Majkla Daglasa videćemo i neka nova lica: Ketrin Njuton, Džonatana Mejdžorsa u ulozi Kanga Osvajača i čuvenog holivudskog glumca Bila Mareja.

Prvi film "Antmen" premijerno je prikazan u domaćim bioskopima 2015. godine. Tri godine nakon toga usledio je drugi deo franšize "Antmen i Osa", a od 16. februara ove godine premijerno će biti prikazan treći deo avanture.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2023 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >