„Čuvari galaksije Vol. 3“: Konačno je tu prvi trejler!

subota, 17. decembar 2022.

Prvi trejler za "Čuvari galaksije Vol. 3" daje pregled svemirske avanture pune akcije - sa ponovnim okupljanjem i nekoliko oproštaja.

 

Čekanje je konačno završeno: poslednje poglavlje GOTG trilogije počinje prvim trejlerom za „Čuvari galaksije Vol. 3“. Nakon premijere na Brazil Comic Con-u, dostupan je svima ostalima na YouTube-u od 1. decembra 2022. 
 
Trejler za "Čuvari galaksije Vol. 3" obećava emotivno finale
 
Čuvari galaksije reditelja Džejmsa Gana, broj 3, označava prvi GOTG solo film od događaja u filmu Osvetnici: Kraj igre iz 2019. i u njemu se vidi Piter Kvil zvani Star-Lord (Kris Prat), Gamora (Zoi Saldana), Draks (Dejv Bautista), Nebula (Karen Gilan), Bogomoljka (Pom Klementjev), Grut (glas Vin Dizel) i Rakun Roket (glas Bredli Kuper) ponovo se okupljaju za ono što se čini kao poslednji zadatak.

Trejler prati bandu u nizu galaktičkih avantura, u kojima se bore sa međuzvezdanim čudovištima - i slučajno nalete u vanzemaljsko predgrađe. U tizer trejleru za "Čuvari galaksije, 3.", gledaoci takođe dobijaju pogled na emocionalne oproštaje, Roketovu prošlost i veoma posebnu "Mi smo Groot" - jedinu rečenicu koju popularno stvorenje od drveta može da izgovori.
 
Manje prisutna od Star-Lord-a i Rocket-a je Gamora, izbrisana događajima u Osvetnicima: Endgame. Obožavaoci Marvela mogu da očekuju kako će ona biti integrisana u priču o „Čuvarima galaksije Vol. 3“ i da li može da se seti svojih prijatelja – i svojih osećanja prema Piteru Kvilu. Međuzvezdanu radnju u trejleru prati pesma „In the Meantime” grupe Spacehog, iz 1994. godine.
 

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >