Kris Hemsvort rešio da se posveti porodici

četvrtak, 24. novembar 2022.

Kris Hemsvort najavio je da će napraviti pauzu u glumi nakon što je došao do šokantnog zdravstvenog otkrića tokom snimanja svoje serije “Limitless”.

 

 
Hemsvort je tokom snimanja jedne epizode serije “Limitless” saznao da zbog kombinacije gena ima skoro 10 puta veću šansu da dobije Alchajmerovu bolest, a sada je najavio pauzu od glume. U poslednjoj epizodi serije, Hemsvort se bavio brigom o kraju života i suočavanjem sa smrću, što je uključivalo intervjue s ljudima koji rade na palijativnoj nezi. Objasnio je da ga je snimanje serije podstaklo da želi više vremena da provodi sa svojom porodicom.
 
“To je stvarno pokrenulo nešto u meni da poželim da uzmem malo slobodnog vremena. A otkad smo završili sa snimanjem, dovršavam stvari za koje sam već bio ugovoren. Sada, kada završim ovu turneju ove nedelje, idem kući i imaću mnogo slobodnog vremena. Biću s decom i sa svojom ženom”, rekao je.
 
Zvezda “Thora” u jednoj epizodi serije “Limitless”, koja ga prikazuje kako istražuje načine produžavanja života i borbe protiv starenja, saznala je da ima dve kopije gena APOE4, po jednu od svakog od svojih roditelja, što znači da ima povećanu predispoziciju za razvoj Alchajmerove bolesti.
 
“Uzeli su sve moje krvne nalaze i napravili gomilu testova, a plan je bio da mi pred kamerom kažu sve rezultate i onda razgovaraju o tome kako mogu da poboljšam stvari”, rekao je Hemsvort za Vanity Fair.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >