Marta upoznaje Frenka, Danijela i Lorensa (1998)

Martha Meet Frank, Daniel And Laurence (Originalni naziv)

komedija romantika

Tri stara prijatelja zaljube se u istu devojku

 
Režija: Nick Hamm
Scenarij: Peter Morgan
Uloge: Monica Potter, Rufus Sewell, Tom Hollander, Joseph Fiennes, Ray Winstone

Filmografija

Mladenačka, lagana i zabavna komedija, sa dopadljivim karakterima i suptilnim humorom.

Frank je glumac bez posla, Daniel uspješan ravnatelj glazbene tvrtke, lovac na talente i sa životnim stilom "za koji se umire", a Lorens je žrtva ljubavi, miroljubiv mladić koji donosi odluke za svu trojicu. Vraćajuće se sa poslovnog puta iz Amerike u London, Danijel upozna Martu, mladu Amerikanku kojoj, šarmirajući prodavačicu na šalteru aerodroma, uspešno osigura mesto u prvoj klasi. On otkrije da je Marta kupila kartu u jednom pravcu jer želi započeti novi život i da je iznos od 99 dolara, koliko je koštala karta, sav novac koji je imala.

Danijel je potpuno očaran Martom, ali njegove namere da je zadivi krenu naopako kada ona odbije ručati sa njom idućeg dana. Svoju priču o neuspešnom upucavanju Marti, Danijel ispriča Lorensu i Frenku. Međutim, igrom sudbine Frenk u jednom londonskom parku upozna Martu: Uveren je da će imati više sreće nego Danijel. No još jednom igrom slučaja, Marta upozna i Lorensa, onoga dana kada se na aerodrumu mimoišao sa Danijelom.

Ono što sledi mogao bi biti početak lepe ljubavne veze, ali Marta poznaje svu trojicu i ne može se odlučiti niti za jednog od njih.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >