Raj na zemlji (2004)

Haven (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Sudbine nekolicine ljudi na Kamajskom ostrvlju ispreplest će se nizom tragičnih događaja

 
Režija: Frank E. Flowers
Scenarij: Frank E. Flowers
Uloge: Razaaq Adoti, Orlando Bloom, Bill Paxton, Zoe Saldana, Agnes Bruckner, ...

Filmografija

Na Kajmanskom ostrvlju kći moćnog čovjeka Andrea i ribar SŠaj vole se tajno, skrivajući svoju ljubav od njezinih roditelja. Andrejin brat koji ne odobrava njihovu vezu kao ni ostatak porodice zalije Šaja sa kiselinom te završi u zatvoru.Poslovni čovek iz Miamija bežeći pred federalnim agentima beži na ostrva u potrazi za svojim advokatom. U noći petka trinaestog, njihovi će se životi ispreplesti nizom tragičnih događaja.

Na Kajmanskom ostrvlju kći moćnog čoveka Andrea (Zoe Saldana) i ribar Šaj (Orlando Bloom) vole se tajno, skrivajući svoju ljubav od njezinih roditelja. Kad Andrejin otac ode na jedrenje, pred njima je cela noć u praznom domu. Međutim, oboje utonu u san i ujutro ih iznenadi dolazak porodice. Andrejin brat kiselinom polije Šaja i zbog toga provede četiri meseca u zatvoru.

U Majamiju, pokvarenog poslovnog čoveka Karla Ridleja (Bill Paxton ) progone federalni agenti te on pobegne sa svojom kćeri tinejdžericom Pipom (Agnes Bruckner ) na Kajmansko ostrvlje u potrazi za oadvokatom, g. Allenom (Stephen Dillane. Pipa upozna lokalnog lopova Fritza te je on pozove na zabavu. Prije odlaska u stan, Fritz (Victor Rasuk) vidi Karla kako broji novac. Kako Fritz duguje novac opasnom dileru drogom, kaže mu da Karl poseduje bogatstvo. U noći petka trinaestog, njihovi će se životi ispreplesti nizom tragičnih događaja.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >