Gospodin Dobrica (1997)

MR. NICE GUY (Originalni naziv)

akcija

Kulinarska TV zvezda sukobljava se s dilerima droge

 
Režija: Sammo Hung
Scenarij: Fibe Ma, Edward Tang
Uloge: Jackie Chan, Richard Norton, Miki Lee, Gabrielle Fitzpatrick, ...

Filmografija

"Gospodina Dobricu" režirao je S. Hung, poznata ličnost iz sveta borilačkih veština. Hung je sarađivao i s legendarnim B. Lijem, kao koreograf i glumac. Dž. Čen brilira kao i uvek, u ulozi nevinog čoveka koji se slučajno upliće u opasnost.

Džeki (Dž. Čen) je vrlo popularan kuvar u Melburnu, jer često nastupa na televiziji. Dajana (G. Ficpatrik) je televizijska reporterka koja uspieva da snimi ilegalne transakcije velikog narko-dilera Đankarla (R. Norton), ali je on i njegovi kriminalci primećuju tokom snimanja. Kreću za njom, a Dajana se u tom trenutku sudara sa Džekijem na ulici. On premlaćuje gangstere i spašava Dajanu i njenu dragocenu video kasetu. U celoj toj gužvi kod nje ostaje njegova video kaseta na kojoj on prikazuje "tajne kuvanja", a kod njega video kaseta na kojoj su snimljeni kriminalci. Džekiju tada u posetu stiže devojka Miki (M. Li) i kriminalci će je oteti kako bi ga prisilili da im vrati video kasetu...

Još jedan brilijantan film Dž. Čena u kojem su majstorski isprepleteni akcija i humor, a njegovi savršeno koreografirani borilački pokreti impresivni kao i uvek.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >