Vesele sedamdesete (1998)

That '70s Show (Originalni naziv)

komedija romantika

Nostalgična i zabavna serija koja oživljava razdoblje ludih '70-ih

 
Režija: Mark Brazill
Scenarij: Bonnie Turner, Terry Turner
Uloge: Ashton Kutcher, Topher Grace, Danny Masterson, Debra Jo Rupp, Don Stark, ...

Filmografija

"Vesele sedamdesete" je ime popularne televizijske serije TV stanice Foks netvork, čija je tema život grupe tinejdžera u izmišljenom mestu Point Plejs u Viskonsinu, tokom kasnih sedamdesetih.

Smeštena u predgrađe Wisconsina, kuća porodice Forman je središte zbivanja serije 'Vesele sedamdesete.''. Sve proživljavamo kroz priču Erica Formana (Topher Grace) koji živi sa svojim preterano konzervativnim ocem Redom (Kurtwood Smith), dobrodušnom ali i pomalo ''nabrijanom'' majkom Kitty (Debra Jo Rupp) i sestrom lakog morala Laurie. Član porodice tokom serije postao je i Eicov prijatelj Hyde (Danny Masterson) koji se uselio u podrum kad mu je mama otišla iz grada.

Eric je i dalje dobar dečko koji ne shvata sve što se događa oko njega i oslanja se na prijatelje – pametnog i ''cool'' Hydea, simpatičnog i dobrodušnog Kelsoa kojem baš i nisu sve daske u glavi, Jackie i Feza, stranca koji je u Ameriku došao u razmeni studenata. A tu je i Donna. Prvi susedi porodice Forman i Donnini roditelji – Bob (Don Stark) i Midge (Tanya Roberts) totalno su 'ufurani ' u sedamdesete – od mode, do načina života.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >