Obrazovanje Čarlija Benksa (2007)

The Education Of Charlie Banks (Originalni naziv)

drama

Student se susreće sa starim problemima kada mu u život opet uđe nasilnik iz prošlosti

 
Režija: Fred Durst
Scenarij: Peter Elkoff
Uloge: Jesse Eisenberg, Jason Ritter, Eva Amurri, Chris Marquette, Gloria Votsis

Filmografija

"Obrazovanje Čarlija Benksa" je priča o odrastanju koja se proteže od dečijih igrališta na Menhetnu do idiličnih travnjaka fiktivnog umetničkog koledža u Njujorku. Smešten u osamdesete godine prošlog veka, ovaj film govori o promenama, neminovnosti, i povrh svega, o savladavanju sopstvenih strahova. Student Čarli Benks mora da se suoči sa starim problemima kada se neprijatni siledžija iz srednje škole pojavi na njegovom kampusu.

 Čarli Banks (Jesse Eisenberg) i njegov najbolji prijatelj, Dani(Chris Marquette), odrasli su u opasnoj četvrti Njujorka, gde su obojica poznavala Mika (Jason Ritter), klinca kojem su se divili zbog šarma i jednako ga se bojali zbog nasilništva. Jednoj je Mikovoj tučnjavi, iz koje su dva mladića jedva izvukla živu glavu, Čarli je bio svedok, a kad mu je pristupila policija, rekao je što je vidio, iako je kasnije odbio svedočiti protiv Mika na sudu, iz straha za vlastitu sigurnost.

Nekoliko godina kasnije, Čarli i Dani napustili su četvrt i sad su studenti na prestižnom privatnom sveučilištu.  No, njihova rutina naglo se prekida kada im u poset dođe Mik.  


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >