Beli šum (2005)

White Noise (Originalni naziv)

triler horror drama

Opsednut održavanjem kontakta sa svojom pokojnom suprugom, Džonatan kreće opasnim putem

 
Režija: Geoffrey Sax
Scenarij: Niall Johnson
Uloge: Michael Keaton, Chandra West, Deborah Kara Unger, Ian McNeice, Sarah Strange

Filmografija

Džonatan Rivers je razvedeni arhitekta koji, koji je čini se uspeo da sredi svoj život. Ima delimično starateljstvo nad sinom i srećan je u drugom braku sa Anom, popularnom spisateljicom. Međutim, život će mu se naglo promeniti nagore kada Ana nestane tokom oluje. Na kraju, policija uspeva da nađe njeno telo, a Džonatan počinje da tone u očaj.

 Tada upoznaje Rejmonda koji tvrdi da je kontaktirao sa Anom preko elektronskog glasovnog fenomena. On objašnjava da mrtvi mogu da komuniciraju sa živima preko obične elektronske opreme kao što su radio-prijemnici i televizori. Džonatan je skeptičan sve dok ne počne da dobija telefonske pozive sa Aninog isključenog broja. Zato odlučuje da se ponovo sretne sa Rejmondom, čiji je stan ispunjen audio i video tehnikom, kao i opremom za snimanje. Tada će upoznati i Saru, koja je nedavno dobila oproštajnu poruku od svog pokojnog verenika. I Džonatan na kraju dobija nešto nalik kontaktu sa Anom, ali odmah potom Rejmond umire.

Opsednut održavanjem kontakta sa svojom pokojnom suprugom, Džonatan posećuje vidovnjaka koji ga upozorava da je krenuo opasnim putem, mešajući se u svet mrtvih. Ali, Džonatan nastavlja da proučava elektronski glasovni fenomen i shvata da dobija poruke od ljudi koji još nisu umrli...

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >