petak, 26.04. 20:00

Izgubljeni (2004)

LOST (Originalni naziv)

triler drama avantura

Grupa preživelih na misterioznom ostrvu uprkos nesuglasicama mora udružiti snage

 
Režija: Jeffrey Lieber
Scenarij: Damon Lindelof
Uloge: Jorge Garcia, Naveen Andrews, Matthew Fox, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, ...

Filmografija

Serija 'Lost' je fenomen u svom žanru, jer je kultni status osvojila i pre nego što je prva sezona snimljena do kraja. Prvu epizodu na američkoj stanici ABC gledalo je 18.65 miliona gledaoca, a početak druge sezone pribavio je Izgubljenima titulu najgledanije jesenske premijere decenije. Više od 23 miliona gledaoca pratilo je debi druge sezone najbolje dramske serije 2005.

Najmisterioznija svetska serija donosi odgovore i neka nova pitanja. Koliko dugo će Džek, Kejt i Sojer biti zarobljeni kod Drugih. Koga će izabrati Kejt? Džeka ili Sojera? Džek će imati Benov život u svojim rukama. Dezmond će predviđati budućnost. Saznaćemo šta se događa sa trudnicama na ostrvu. U Džekovom životu pojaviće se nova žena. Lok je otpočetka najbliži tajni ostrva. Hoće li mu Ben otkriti najvažnije stvari? Jedan preživeli svesno će žrtvovati svoj život kako bi spasio ostale.

Scenario u kojem misteriozno ostrvo nastanjuju ljudi koji i sami donose vlastite tajne gledaoce drži u stalnoj napetosti. Sami glumci i producenti smatraju da ljudi, kad gledaju kraj jedne epizode, umiru za time da saznaju šta će se dalje dogoditi'. Nije daleko od istine, jer postoje teorije da su dr. Džek, bivša zatvorenica Kejt, rok zvezda s jednim hitom Čarli, irački vojni veteran Sajid i tajnoviti čovek Lok zapravo 'sve to umislili', 'vratili se u prošlost' ili 'su mrtvi'. Kritičari smatraju da serija vrvi nerealnim situacijama i zanimljivim likovima što je recept za dugi televizijski vek.

Grupa prijatelja, neprijatelja i osoba povezanih porodičnim vezama mora nastaviti udruživati snage i nakon 40 dana na ostrvu kako bi preživela. Ostrvo skriva brojne tajne, uključujući misteriozno glasanje stvorenja koja vrebaju iz džungle i lede im krv u žilama, te vlastite mračne priče s kojima se suočavaju na ovom neobičnom mestu izgubljenih, a sada postoje i Drugi.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >