Televizijska posla (2006)

30 Rock (Originalni naziv)

komedija

Serija koja skida sve maske o radu na TV kanalu

 
Režija: Adam Bernstein, Don Scardino, Michael Engler, ...
Scenarij: Tina Fey, Robert Carlock, Jack Burditt, ...
Uloge: Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski, Jack McBrayer, Scott Adsit, ...

Filmografija

Serija koja skida sve maske o radu na TV kanalu i stavlja urnebesna uredska podmetanja u prvi plan. Serija je dovela holivudskog glumca Aleca Baldwina u prvu ulogu u seriji i vratila Jane Krakowski, poznatu sekretaricu Ally McBeal, u srca gledatoca.

 Liz Lemon ima posao iz snova, posao koju bi svaki scenarista mogao poželeti - vodeću poziciju na zahtevnom, ali vrlo popularnom live TV show u New Yorku. Njen život bi bio puno lakši da nema Jacka Donaghyja (Alec Baldwin) koji Lizin show, a i život, okreće naglavačke sa svojim konstatnim uplitanjima. Novi šef insistira da Liz nagovori Tracy Jordan (Tracy Morgan), divlju i nepredvidivu filmsku zvezdu, da se priključi njihovom timu i postane nova zvezda showa.

Liz se sada mora nositi s arogantnim novim šefom i novom zvezdom, glumcem kojem nisu baš sve daske na broju. Ona mora učiniti sve da show ide dalje i da ona nastavi uspešno da radi svoj posao iz snova. Liz mnogo vremena i energije troši na uspešnost showa, ali pritom pati njen društveni život. Za izlaske nema ni vremena niti živaca, a utehu nalazi u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Jenne Maroney (Jane (Krakowski). Jenna je bila zvezda showa dok Jack Donaghy nije odlučio da se zaposli ‘luđak’ Tracy Jordan. Show dobija novo ime i novu zvezdu, a to će smetati mnogima, ali najviše Liz Lemon i Jenni Maroney.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >