Niko kao Majk (2006)

Like Mike 2: Streetball (Originalni naziv)

komedija sport

Nespretni dečak postane pravi majstor košarke nakon što pronađe par čarobnih tenisica

 
Režija: David Nelson
Scenarij: Keith Mitchell, Allie Dvorin
Uloge: Jascha Washington, Kel Mitchell, Michael Beach, Brett Kelly

Filmografija

Film "Niko kao Majk" snimljen je nakon velikog uspeha prvog filma (Like Mike, 2002), snimljenog prema istim motivima, sa likovima što ih je kreirao Majkl Eliot (Broun Šugar). I drugi film bio je jednako popularan, što nije neobično, budući da se radi o uvek privlačnom motivu bajke o Pepeljugi, u kojoj se ostvaruju najlepši snovi, samo je u ovoj priči Pepeljuga dečak, a san nije princ nego košarkaška slava. Sve je moguće za Džeroma Dženkinsa kad dobije čarobne tenisice sa inicijalima MJ!

Džerom Dženkins (Dž. Vašington) kao i većina njegovih vršnjaka ima idole među igračima ulične košarke. Uz igru se upoznaju, odrastaju, nadmeću, osvajaju devojke, stiču ili gube samopouzdanje. Džerom, na žalost, ima samo žarku želju, ali nema dara, čak nije ni visok, i nikad mu ne uspeva ubaciti u koš, čak ni u onaj koji ima u svojoj sobi. Živi sa  majkom, a otac, koji se odselio od njih, retko za Džeroma ima vremena. Sa njima živi i rođak Raj (K. Mičel), lenčina i zgubidan. Iako nema blage veze sa košarkom, ubeđen je da ja vrstan igrač, pa se stalno ruga ionako potištenome Džeromu.

Sve će se promeniti jednog neobičnog dana kad u Džeromovoj sobi osvanu nove novcate bele tenisice za košarku, koje, uza sve, sa unutarnje strane imaju inicijale MJ (Michael Jordan).
Film "Niko kao Majk" snimljen je nakon velikog uspeha prvog filma (Like Mike, 2002), snimljenog prema istim motivima, sa  likovima što ih je kreirao Majkl Eliot (Braun Šugar). I drugi film bio je jednako popularan, što nije neobično, budući da se radi o uvek privlačnom motivu bajke o Pepeljugi, u kojoj se ostvaruju najlepši snovi, samo je u ovoj priči Pepeljuga dečak, a san nije princ nego košarkaška slava. Sve je moguće za Džeroma Dženkinsa kad dobije čarobne tenisice sa inicijalima MJ!


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >