WHEN WILL I BE LOVED (2004)

WHEN WILL I BE LOVED (Originalni naziv)

triler drama

Mlada i privlačna devojka, ćerka imućnih roditelja istražuje vlastite seksualne granice

 
Režija: James Toback
Scenarij: James Toback
Uloge: Neve Campbell, Frederick Weller, Dominic Chianese, James Toback, ...

Filmografija

Kultni američki nezavisni autor Džejms Tobak uvek se bavio kontroverznim temama, naročito istraživanjem erotskih slojeva egzistencije, pa nije lako pronalazio finansijere za svoje filmove. Ovaj film je njegov za sad zadnji projekat u kom se pojavljuje i kao glumac u ulozi Verinog potencijalnog poslodavca. Niv Kembel u ulozi Vere glumački posve dominira filmom, a prisetimo se da se ta mlada, privlačna i darovita glumica proslavila glavnom ulogom u trilogiji "Vrisak" Vesa Krejvena i Kevina Vilijamsona.

Vera je mlada i privlačna devojka iz Njujorka, ćerka imućnih roditelja koji su joj kupili luksuzni stan sa predivnim pogledom. Upravo traži posao, ali je još više interesuje istraživanje vlastitih granica, što uključuje i one seksualne.

 
Njen momak Ford, koji se bavi podvođenjem devojaka, želi da iskoristi zanimanje koje bogati italijanski kolekcionar, stari grof Tomaso Lupo, gaji za Veru, te planira da mu upriliči seksualni aranžman sa njom za sto hiljada dolara. Vera naizgled prihvata predlog, ali zapravo je povređena i ima svoj plan.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >