Kuća u komšiluku (2006)

The House Next Door (Originalni naziv)

triler

Kuće koje je projektovao arhitekta Kim svojim vlasnicima donele su samo nesreću i bol

 
Režija: Jeff Woolnough
Scenarij: Suzette Couture, Anne Rivers Siddons
Uloge: Lara Flynn Boyle, Colin Ferguson, Mark-Paul Gosselaar, Noam Jenkins, ...

Filmografija

Deo zelenila oko kuće porodice Kenedi pretvara se u gradilište na kojem poznati arhitekta gradi kuću. Kim je uspešan, privlačan i preduzetan arhitekta, ali svaka kuća koju je on projektovao kao da je ukleta. Kuće stalno meenjaju vlasnike, a njihov boravak završava raznim krvavim obračunima i suzama.

Voker Kenedi (Kolin Ferguson) i njegova žena Kol (Lara Flin Bojl) čine srećan par koji živi u predgrađu i svojom voljom nema dece. Tada se dogodi ono čega su se uvek najviše bojali: deo njihovog zelenila pretvara se u gradilište na kom će nastati kuća koju gradi privlačan, sjajan i poslu posvećen arhitekta Kim (Mark-Pol Goselar).

Kim snažno privuče Kol te oni započnu kratku ljubavnu aferu. Kol od početka počinje shvatati da sa kućom u njihovom komšiluku nešto ne valja. Stalno menja vlasnike, a njihov boravak završava raznim krvavim obračunima i suzama. Kada se Kim napokon useli u kuću koju je sam projektovao, Kol shvati da je vreme da se obračuna sa njim. Što iz ličnih razloga, što iz činjenice da je svaka kuća koju je on projektovao ukleta.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >