Ben 10 (2005)

Ben 10 (Originalni naziv)

animirani avantura sf

Priča o dečaku koji otkriva neobični sat koji ga može pretvoriti u 10 vrsta vanzemaljaca

 
Režija: Scooter Tidwell, Sebastian Montes
Scenarij: Joe Kelly, Joe Casey, Duncan Rouleau
Uloge: Tara Strong, Dee Bradley Baker, Fred Tatasciore, Jim Ward, Meagan Smith, ...

Filmografija

Znate li da svako ima neku tajnu? Ben ih ima čak 10! Autori crtane serije su Dunkan Rouli, Džo Kejski, Džo Keli i Stiven T. Sigl.

 Ben u palom meteoritu pronalazi jednu od najmoćnijih naprava u čitavom svemiru - Omnitriks. Omnitriks izgleda kao neobičan ručni sat i kada jednom dospe na ruku, gotovo da  ga je nemoguće skinuti. Ubrzo nakon ovog događaja Ben 10 otkriva da se pomoću sata može pretvoriti u 10 različitih vanzemaljskih stvorenja , a svako od tih stvorenja ima posebne moći i sposobnosti! Benov život počinje poprimati uobičajeni ritam jer se svaki dan transformiše u 10 vanzemaljskih  superjunaka, bori  protiv zla, spašava svet, a ponekad upada i u klasične dečje neprilike.

Šta je još potrebno za dobru priču? Naravno, puno zanimljivih likova: dobrih, loših, zlih, opasnih i onih manje opasnih, a najzabavniji deo priče je odnos između Bena i njegove rođake Gven - dvoje tvrdoglavih tinejdžera, ali srećom tu je njihov deka Maks, koji s njima provodi letnje praznike i pazi da stvari ne izmaknu kontroli.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >