Rat među nevestama (2009)

Bride Wars (Originalni naziv)

komedija romantika

Nakon što shvate da im je venčanje na isti dan dve prijateljice okreću novi list

 
Režija: Gary Winick
Scenarij: Greg DePaul, Casey Wilson
Uloge: Kate Hudson, Anne Hathaway, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey

Filmografija

Dve najbolje prijateljice postanu okrutne suparnice u ovoj simpatičnoj romantičnoj komediji redatelja Gary Winicka (Charlotte's Web).

Još kao djevojčice, Liv (Kate Hudson) i Ema (Ane Hatavej) sanjale su o svojim venčanjima i zajedno ih planirale do samih detalja. Danas, u svojim 20-ima, obadve su u potrazi za muškarcima sa kojima žele provesti živote. Iako se ceremonije venčanja prijateljica razlikuju u puno sitnica, obadve žele izreći sudbonosno "da“ u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova venčanja su zakazana istog dana. Nekada bi se devojke bile spremne žrtvovati jedna za drugu, no danas će uticajna advokatkinja Liv i učiteljica Ema učiniti sve kako bi dobile vlastito venčanje iz snova.

Redatelj Gary Winick, čije se ime najčešće veže uz porodičnu komediju "Charlotteina mreža“, koju smo imali prilike gledati na RTL Televiziji, prije dve godine je snimio simpatičnu komediju "Rat među nevestama“, čija je najjača strana upravo odabir dveu vrlo popularnih holivudskih lepotica - Kate Hudson i Anne Hathaway. U svakom slučaju, film će pred male ekrane najviše privući žensku populaciju, no to ne znači da muškarci ne bi trebali pogledati ovaj doista zabavan i duhovit film kako bi bolje razumeli koliko lepšem spolu znači veliki dan udaje.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >