Pod zvezdama (2000)

CATCH A FALLING STAR (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Iako život zvezda izgleda bajkovit i primamljiv sreća se ponekad krije u malim stvarima

 
Režija: Bob Clark
Scenarij: Josh Goldstein
Uloge: Sela Ward, Rebecca Jenkins, Andrew Jackson, Jane Curtin, John Slattery, ...

Filmografija

"Pod zvezdama" u jednom će vas trenutku beskrajno zabaviti, a već u idućem preispitati ljudske vrednosti pa možemo reći kako se radi o filmu u kojem će svako pronaći nešto za sebe.

Iako nam život velikih zvezda izgleda bajkovito, glamurozno i primamljivo, ova komedija svojim neobičnim zapletom dokazuje kako se životna sreća ponekad zaista skriva u malim stvarima. Sydney Clarke jedna je od najpopularnijih holivudskih glumica na vrhuncu karijere. Iako naizgled ima sve što poželi, neretko je ljuti nervozni menadžer manipulator, koji kontroliše svaki njen korak, a dok snima poslednji film, otkrije kako je njen verenik u zagrljaju druge.

Ljutito odjuri sa seta u obližnju šumu u kojoj se ubrzo izgubi, što će u potpunosti promeniti tok njenog života. Ona završi u malenom gradiću u kojem je niko ne prepoznaje, useli se kod konobarice Joyce i ubrzo pronalazi mir i smisao u običnim stvarima na koje se dotad nije obazirala.

Osim toga, pronađe i novu ljubav - voditelja lokalnog mlina Bena Camerona. Otkrivanje njenog pravog identiteta izaziva jaz između želje za normalnim životom i uspešnom glumačkom karijerom kojoj se toliko posvetila. Ubrzo shvati kako nije nimalo lako donositi odluke bez ličnog menadžera, ali je sigurno vredno iskustvo.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >