Underworld: Rise Of The Lycans (2009)

Underworld: Rise of the Lycans (Originalni naziv)

akcija horror fantastika

Mladi vukodlak povede svoju rasu u bitku koja će trajati vekovima

 
Režija: Patrick Tatopoulos
Scenarij: Danny McBride, Dirk Blackman
Uloge: Kevin Grevioux, Steven Mackintosh, Rhona Mitra, Bill Nighy, Tania Nolan

Filmografija

Treći nastavak uspešnog serijala o večnoj bitci između nadrealnih rasa, radnjom smešten pre ostalih, govori o poreklu vekovima starog sukoba između aristokratskih vampira i njihovih nekadašnjih robova, vukodlaka.

Vampiri i vukodlaci. Zakleti neprijatelji hiljadama godina, vodili su bespoštedni rat koji je započeo u Mračnom dobu. Pobuna Likana nam donosi najmračniju stranu sukoba večno živih, snažnih i lukavih vampira protiv razbesnelih, divljih i porobljenih vukodlaka (Likana). Na drevnim ulicama Budimpešte, sukob doživljava neočekivani preokret.

Kao snažni vođa ističe se mladi vukodlak (koji robuje vampirima) Lucian (Sheen) koji povede svoju vrstu u pobunu protiv Viktora (Nighy), okrutnog vampirskog vladara koji ih je porobio. Lucianu se u njegovoj borbi za slobodu priključuje i Sonja (vampirica i kćerka starog vampira Viktora), njegova ljubavnica koja skriva strašnu tajnu. Romansa između Luciana i Sonje pokreće seriju nezamislivih događaja koji zapečaćuju tragičnu sudbinu svih onih koji ih slede.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >