utorak, 28.03. 17:41

Uvek reci da (2008)

Yes Man (Originalni naziv)

komedija

Karl Alen će da odluči uneti malo avanture i uzbuđenja u svoj život

 
Režija: Peyton Reed
Scenarij: Nicholas Stoller, Jarrad Paul
Uloge: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby

Filmografija

“Reci da” priča je o čoveku koji odlučuje promeniti svoj život tako što će pristati na apsolutno sve što mu donese život. To što stalno govori “da”, dovodi ga do smešnih i neočekivanih avantura koje mu okreću život naopako.

Film je 2009. godine osvojio nagradu "MTV Movie" te BMI Film i TV nagradu. 

Kad mu stranac u autobusu kaže da ljudima počne odgovarati potvrdno i govoriti ´Da´, radijski producent Deni Valas (Džim Keri) situaciju će da shvati preozbiljno. On će da pristane na izazov da će u narednih godinu dana na sva pitanja odgovarati pozitivnim odgovorom. Potvrdno će da odgovori deliocima letaka, kreditnim bankama, nagradnim igrama, internet ponudama. Čak prisustvuje i sastanku grupe ljudi koja veruje da su vanzemaljci sagradili piramide u Egiptu. Valas će da pristane na svaki izlazak i pozivnicu, a potvrdni odgovori će da mu pomognu i u poslovnom životu. Možda je ova priča čudnija od fikcije, ali svaki šaljivi trenutak je istinit!

Scenario filma je rađen prema autobiografiji britanskog pisca Denija Valasa, novinara koji je godinu dana na sva pitanja odgovarao sa 'Da'.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >