Misija bez dozvole (2004)

CATCH THAT KID (Originalni naziv)

akcija komedija avantura

Kako bi spasila svog oca devojčica sa prijateljima planira rizičnu pljačku velike banke

 
Režija: Bart Freundlich
Scenarij: Hans Fabian Wullenweber, Nikolaj Arcel
Uloge: Kristen Stewart, Corbin Bleu, Max Thieriot, Jennifer Beals, Sam Robards, ...

Filmografija

"Misija bez dozvole" rimejk je danskog blokbastera „Klatretosen", oslanjajući se na „Okeanovih 11" i „Nemoguću misiju", prilagođavajući ih mlađoj populaciji elementima komedije i avanturee. Filmu je mnogo pomogla gluma mlade i talentovane Kristen Stjuart koja se proslavila filmovima "Soba panike" (2002.), "Govori" (2004.), "Zatura: svemirska avantura" (2005.), "Sumrak" (2008.) i mnogim drugima.

Oni su bliski prijatelji sa posebnim talentima: prvak u planinarenju, računarski genije i mehaničarski čarobnjak. Njihov je izazov da provalr u trezor banke i izvedui najveću pljačku koju je njihov razred ikad video, a sve to da jednom tati skupe novac za operaciju.

Dvanaestogodišnja Medi (Kristen Stjuart) sa ocem je oduvek delila ljubav prema planinarenju, ali jedan od planinarskih pohoda završava tragično i njen otac ostaje doživotno paralizovan. Može da ga spasi jedino skupa operacija koju ne može da priušti. Odlučna da skupi novac za operaciju svog oca, Medi smišlja plan i nagovara dvoje svojih prijatelja, računarskog genija i mehaničarskog čarobnjaka, da izvedu rizičnu pljačku.

Njihov plan je da provale u lokalnu haj-teh banku, u kojoj kao šefica obezbeđenja radi njena majka. Jedini je problem položaj sefa koji je na visini od 100 metara. Bez obzira na prepreke, Medi je odlučna u nameri da obezbedi novac za operaciju koristeći veštine penjanja koje je naučila od oca.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >