Na dohvat ruke (1999)

IDLE HANDS (Originalni naziv)

horror fantastika crna komedija

Seksi egzorcistkinja Debi u lovu je na tinejdžera kom je zloduh opseo ruku!

 
Režija: Rodman Flender
Scenarij: Terri Hughes, Ron Milbauer
Uloge: Devon Sawa, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba, Vivica A. Fox

Filmografija

Film Rodmana Flandera moderna je i krvava bajka o posledicama uživanja lakih droga, nemara i nerazumevanja roditelja... a pre svega, prvoklasna zabava za sve!..

Anton Tobias (Devon Sava) napušeni je i besciljni sedamnaestogodišnjak čiji život prolazi u izmaglici marihuane i gledanju TV-a. Ukratko, savršeni kandidat za zloduha koji traži novo telo koje bi zaposeo. Kombinacija krvoločnog zloduha i napušene protuve rezultuje pomalo neobičnom opsednutošću; naime, zlo preuzima kontrolu nad Antonovom rukom i kreće na krvavi put ubistava. Prvi na redu su Antonovi roditelji, a zatim prvi prijatelj nadomak – ruke. I dok Anton pokušava da izađe na kraj sa neposlušnim udom i istovremeno izvede devojku Moli (Džesika Alba) na maturalno veče, na njegovom je tragu opasna egzorcistkinja Debi (Vivica A. Foks )...
Fanovi ranih filmova Pitera Džeksona doći će na svoje u ovoj mračnoj, crnohumornoj komediji. Očekujte odrezane ruke, iskopane oči, glave pričvršćene za telo rezervnim viljuškama i ceo asortiman drugih, vrlo sličnih trikova. Radnja filma frenetično će proleteti, nakon niza uvrnutih i bizarnih šala. Pored seksipilne Džesike Albe ("Fantastična četvorka", "Sin Siti") u ulozi Antonove devojke, pojavljuje se i energična heroina Vivika A. Foks (Vernita Grin u Tarantinovom "Kil Bil: Vol. 1.").

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >