Ljubimac iz svemira (2003)

GOOD BOY! (Originalni naziv)

komedija drama fantastika

Pas s pseće planete Siriusa posećuje Zemlju kako bi proverio jesu li je psi konolizirali

 
Režija: John Hoffman
Scenarij: Zeke Richardson
Uloge: Molly Shannon, Liam Aiken, Kevin Nealon, Brittany Moldowan, ...

Filmografija

Mladi Liam Aiken, zvezda filma "Put do uništenja", i Molly Shannon ("Deda Mraz se ženi", "Ljubav je slepa") briljiraju u porodičnoj komediji koja je proglašena najzabavnijim hitom 2003. godine. Neodoljiva porodična pustolovina sa Molly Shannon, Liamom Aikenom i Kevinom Nealonom, kao i mnoštvom slatkih četveronožaca kojima su glasove posudili Mathew Broderick, Delta Burke, Donald Faison, Cheech Marin, Brittany Murphy, Vanesa Redgrave i Carl Reiner doslovce će mnoge gledatelje oduševiti. Reč je o toploj priči kao stvorenoj za decu i njihove roditelje.

Oven Baker (Liam Aiken) je usamljeni dvanaestogodišnjak koji zarađuje tako što šeće komšijske pse, a želja mu je da si kupi vlastitog. Trud mu se isplatio i roditelji mu dozvole da si nabavi mešanca, kojega naziva Huble. Jedno jutro Oven otkrije da razume što mu pas govori. Između ostalog, čuo je i zahtev "Odvedi me svojim vođama".

Oven saznaje da je Huble dolazio i prije kako bi kolonizirao Zemlju, pravo ime mu je Kanid 3942, a poslan je sa pseće planete Sirius kako bi se uverio da su psi ostvarili svoju sudbinu. Unatoč najboljim nastojanjima pasa iz komšiluka da ga uvere u suprotno, Huble uskoro otkriva tužnu istinu o životu pasa na Zemlji - da nisu ništa više od ljubimaca.

Oven, dečak koji nije nikada imao prijatelja, i Huble, pas koji ga nije trebao, moraju sarađivati u pripremi pasa iz komšiluka za dolazak Velikog Danea, vođe svih pasa. Ako ne uspeju, svi će psi na Zemlji nestati, a čovek će ostati bez najboljeg četveronožnog prijatelja.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >