ponedeljak, 01.01. 00:00

Sunđer Bob (1999)

SpongeBob Squarepants (Originalni naziv)

animirani porodični avantura

Avanture Boba i prijatelja

 
Režija: Alan Smart, Derek Drymon, Paul Tibbitt
Scenarij: Stephen Hillenburg, Tim Hill, Derek Drymon
Uloge: Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Mr. Lawrence, ...

Filmografija

Svojom vedrinom i duhovitošću Sunđer Bob privlači gledaoce raznih uzrasta pa ga tako prepoznaju i smatraju omiljenim likom deca već od druge godine na dalje, a konstantno se nalazi na vrhu top lestvica gledanosti među devojčicama i dečacima od 6 do 12 godina. Međutim, zbog izvrsne animacije i suptilnog humora, omiljen je i među odraslom populacijom. Zbog svih tih karakteristika, ne začuđuje podatak da se prikazuje u 170 zemalja sveta i nedeljno ga pogleda čak 62,5 miliona gledaoca...

Sunđer Bob živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina. Tamo nije nimalo usamljen: društvo mu pravi ljubimac Gari, puž koji zvuči kao mačka... Prvi sused mu je lignja Lignjoslav, perfekcionist, koji živi u moaiju (kamenoj figuri sa Uskršnjih ostrva) i sa kojim se ne slaže baš najbolje. Drugi  sused mu je ujedno pravi prijatelj i zove se Patrik, morska je zvezda i živi pod stenom. Tu je još i veverica Sindi - njegov partner u karateu sa kojom izvodi razne vratolomije.

Naš glavni junak radi kao kuvar u restoranu brze hrane "Kod Krabe", čiji je vlasnik škrti rak, gosp. Keba Kraba. Svoj posao jako voli, radi ga izuzetno dobro i njegov je san postati najbolji kuvar u celom okeanu.

Sunđer Bob je izuzetno dobar, pošten, iskren i vredan poverenja. Pravi je optimist pa uvek na sve gleda sa svetle strane i ne gubi nadu ni onda kada stvari pođu loše, što se događa gotovo uvek.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >