Paklena selidba (2007)

Moving McAllister (Originalni naziv)

komedija

Mladi advokat spreman je na sve kako bi ostvario uspešnu karijeru

 
Režija: Andrew Black
Scenarij: Ben Gourley
Uloge: Mila Kunis, Ben Gourley, Jon Heder, Rutger Hauer

Filmografija

“McAllisterova selidba” komedija je koja dokazuje da nespojiv par može pronaći ljubav na neverovatnim mestima. Ben Gourley je Rick Robinson, potpuno nepripremljeni službenik koji ima samo četiri dana do vrlo važnog ispita, ali umesto da se prihvati knjige on kreće na put kako bi učinio uslugu za svog šefa.

Priča prati Ricka Robinsona (Gourley), niskopozicioniranog stažistu prestižne advokatske firme u Miamiju, koji sanja o partnerstvu. Da bi impresionirao najboljeg advokata u firmi, Maxwella McAllistera (Hauer), odluči da mu učini uslugu koja bi ga mogla skupo koštati. Samo pet dana pre pravosudnog ispita Rick je zadužen za selidbu McAllisterove najvažnije stvari na svetu: seli njegovu zavodljivu, ali nedodirljivu nećaku Michelle (Kunis).

U ne baš sjajnom kombiju, nespojivi par započinje putovanje po Americi. Putem sreću brojne prepreke i nezaboravne ljude, poput slobodoumnog autostopera Orlicka Prescotta Hopea (Heder), koji ih, suprotno Rickovim očekivanjima, usporavaju na putovanju.     Ipak, tokom avanture Rick uviđa da u životu nije važno samo postati uspešan advokat.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >