Preživeti igru (1994)

SURVIVING THE GAME (Originalni naziv)

akcija kriminalistički avantura

Snalažljivi beskućnik postane lovinom u bezumnom i krvavom sportu dokonih bogataša

 
Režija: Ernest R. Dickerson
Scenarij: Eric Bernt
Uloge: Ice-T, Rutger Hauer, Gary Busey, Charles Dutton, F. Murray Abraham

Filmografija

Jednostavan i bazičan koncept filma potere, redatelj Ernest R. Dickerson i scenarist Eric Bernt u sjajnom su "Preživeti igru", pravim malim hitom fanova žanra iz sredine devedesetih, obogatili originalnim zapletom i okrenuli na glavu menjanjem uloga lovaca i lovine.

U igri u kojoj je pobednik onaj koji uspe preživeti, pravila su iznimno jednostavna: Ubij ili budi ubijen! Ice-T se u ovom uzbudljivom akcijskom trileru odlučio za prvo.Nakon što mu istog dana umru dva najbolja prijatelja, pas i starac sa kojim je delio hranu i sklonište, beskućnik Džek Mason (Ice-T) odluči si oduzeti život, ali ga u poslednji tren pronađe Kole (Charles Dutton), aktivist humanitarne organizacije i odgovori ga od tog čina. Uz to mu ponudi i odlično plaćen posao za vreme lova u Roki Mountainsu. Mason prihvata posao te se u divljini susreće sa četiri poslovna čoveka, koji se spremaju loviti nešto posebno. On još uvek ne shvata kako bi ta lovina trebao biti upravo on, u bezumnom i krvavom sportu dokonih bogataša. Međutim, bogataši ne računaju na Masonovu snalažljivost.

Slavni reper Ice-T i ovim se filmom dokazao kao uverljiv glumac, a u ekipi beskompromisnih lovaca željnih originalne zabave našle su se broje legende akcijskog žanra, kao što su Gary Busey, Rutger Hauer ili William McNamara, svi redom garancija prvoklasne televizijske zabave.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >