Igraj svoju igru 3 (2007)

Ocean's Thirteen (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Deni Okean ponovo okuplja svoju bandu iskusnih prevaranta

 
Režija: Steven Soderbergh
Scenarij: Brian Koppelman, David Levien
Uloge: Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Elliott Gould, Al Pacino, ...

Filmografija

Deni Okean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u delo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta.

Bezobzirni vlasnik kazina, Vili Benk nikad nije ni sanjao šta će pokrenuti kad je prevario prijatelja i mentora Denija Okeana, Rubena Tiškofa, zbog čega je Ruben doslovno završio u bolničkom krevetu u teškom stanju. Benk se prevario... I to poprilično. Možda je uspeo srediti izvornu ekipu Okeanovih jedanaest, no ostale je pustio, te im je, što je najgore, dao zajednički cilj: poraziti Benka na samo veče otvaranja njegovog novog kazina.

Njihova je strategija dvojaka. Prvo će ga uništiti finansijski, menjajući pravila igre na stolovima tako da kuća uvek pobeđuje. No tu je reč samo o novcu. Najveći udarac zadaće ličnom Benkovom ponosu i sreći: njegovoj reputaciji da je jedini hotelijer koji je stekao Royal Review Board's Five Diamond Award za svaki od svojih hotela. Plan je složen, opasan i gotovo neizvodiv... No kad se reč o jednome od njih, samo je nebo granica.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >