Jedinica (2006)

The Unit (Originalni naziv)

akcija triler ratni

Specijalni odred tajnih vojnih operativaca koji deluju van vojnog zapovednog lanca

 
Režija: David Mamet, Steve Gomer, Steven DePaul
Scenarij: David Mamet, Eric L. Haney, Randy Huggins
Uloge: Dennis Haysbert, Scott Foley, Robert Patrick, Regina Taylor, Max Martini, ...

Filmografija

Pripadnici grupe za logistička istraživanja naizgled su obični porodični ljudi koji tokom dana sede u kancelarijama da bi se kasnije posvetili svojim porodicama. Ali to je samo paravan za njihov drugi, pravi posao. Oni su "Jedinica", antiteroristička jedinica u sklopu specijalnih jedinica koja funkcioniše izvan uobičajenog zapovednog lanca. Zaduženi za tajne misije u SAD-u i izvan njega s ciljem brige za sigurnost stanovnika cele planete...

"Jedinica" je akcijska serija koja prati odred specijalnih operativaca koji reskiraju život na tajnim zadacima širom svijeta, dok su njihove žene u domovini i čuvaju tajne svojih muževa.

Jonas Blane vodi ekipu na terenske zadatke i uzima pod svoje okrilje novajliju Boba Gerhardta. U ekipi su Jonas, pukovnik Tom Ryan, Mack Gerhardt, Charles Grey, Hector Willliams i Bob Brown, sve odreda vrsni vojnici, koje povezuje jedinstven bratski osećaj jer se u opasnim situacijama mogu osloniti jedni na druge. Jonasova žena Molly glavna je utešiteljica i savetodavka suprugama koje se bore sa strahom i nesigurnošću koju osećaju dok su njihovi muževi odsutni.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >